Mijn smartphone maakt veel mee. Ik ben nogal een onhandig persoon, dus mijn telefoon stuitert regelmatig op de grond. Mijn scherm is gelukkig (nog) helemaal heel, maar omdat de glazen achterkant van mijn iPhone XR wel aan diggelen is én omdat ik wil voorkomen dat er (meer) barsten komen, gebruik ik altijd een hoesje. In dit blog geef ik je mijn favoriete hoesjes, voor zowel mijn telefoon als laptop. Ze zijn allemaal te bestellen bij hoesjesdirect.nl.

Telefoonhoesjes – Ideal of Sweden

Ideal of Sweden is een prachtig merk wanneer het op telefoonhoesjes aankomt. Ze hebben een heleboel verschillende prints, maar vooral de prints met een marmereffect vind ik super mooi. De hoesjes zijn stevig en hard, waardoor ik iets geruster kan zijn als ik mijn telefoon laat vallen.

Ik heb twee hoesjes van Ideal of Sweden; een zwarte en een groene.

iphone hoesje

 

Ideal fo Sweden Fashion Case – Port Laurent Marble

Dit hoesje vind ik echt zo mooi en fierce. Ik vind het zwarte hoesje erg chique, helemaal met de gouden kleur en de marmerprint. Ik ben niet de enige die fan is van dit hoesje, want ik zag laatst Dilan Sabah (influencer) met exact dit hoesje in haar stories.

Meer over de Ideal of Sweden Fashion Case – Port Laurent Marble

telefoonhoesje

Ideal of Sweden Fashion Case – Golden Jade Marble

Dit is het eerste hoesje dat ik kocht van Ideal of Sweden. Ik heb het hoesje al meer dan een jaar en nog steeds ziet ‘ie er prima uit. Alleen aan de onderkant is er een stukje afgegaan, maar als jij voorzichtiger bent met je telefoon, dan zal dat niet zo snel gebeuren.

Elke keer als ik dit hoesje om mijn telefoon heb zitten en een foto maak met het hoesje o.i.d., dan krijg ik er vragen over. De groene kleur is ook gewoon prachtig en in combinatie met die gouden en witte swirls ziet het er elegant en luxe uit.

Meer over de Ideal of Sweden Fashion Case – Golden Jade Marble

Ze hebben bij Hoesjesdirect nog veel meer iPhone hoesjes (en natuurlijk ook van andere merken), dus als je niet zo’n fan bent van marmer, dan zijn er gelukkig nog heel veel andere opties.

laptop hoesje

Laptophoesje

Oké met mijn MacBook ben ik wel wat voorzichtiger dan met mijn telefoon, deze is “maar” een paar keer gevallen. Ik vind het uiterlijk van MacBooks (vooral de nieuwe) altijd erg mooi, maar soms wil je een keer wat anders. Dan zijn cases een goede oplossing. Elke keer als ik een case kocht voor mijn laptop en deze opdeed, dan had ik het gevoel alsof ik een nieuwe laptop had.

Deze zwarte (daar gaan we weer:) marble case is heerlijk stevig, makkelijk te bevestigen en voelt luxe aan. Ik laat mijn laptop altijd overal in huis slingeren, maar als er dan zo’n prachtige hoes opzit, leuk het ook meteen je interieur op.

Het hoesje dat ik heb is de Mobigear Hard Case. Ook weer van hoesjesdirect.nl, zij sturen je nadat je besteld hebt een mail met hoe je de case bevestigt. Nu was dit gelukkig heel makkelijk, duurt max. 30 seconden, maar wel vriendelijk dat ze daar om denken.

Dat zijn al mijn telefoon- en laptophoesjes die ik met je wilde delen! Heb je inspiratie opgedaan voor jouw volgende telefoonhoesje? Of heb je nog aanraders van leuke hoesjes? Laat het vooral even weten!

Dit blog is een samenwerking met hoesjesdirect.nl, ik heb de Ideal of Sweden Fashion Case – Port Laurent Marble en de Mobigear Hard Case gekregen.

Leave A Comment