Abonneer op mijn YouTube-kanaal!
Zoek
goodiebox

Mijn allereerste Goodiebox – review

Inhoud

Wie houdt er nu niet van elke maand cadeautjes openmaken? Ik ben gek op cadeautjes en ook al betaal ik de Goodiebox zelf, toch voelt het als kerstmis voor mij. Oké dat is misschien een beetje overdreven. De Goodiebox is – zoals de naam al verhult – een doos met goodies erin. Meestal zitten er tussen de 5 – 7 beautyproducten in de box, maar soms meer. Ik neem jullie mee in mijn review van de eerste Goodiebox.

open goodiebox

De Goodiebox: hoe werkt het?

Een abonnement op de Goodiebox kost €19,95. Als je jouw eerste box bestelt, vul je een profiel in zodat je producten krijgt die bij jou passen. Onder andere je huidskleur, huid- en haartype, haarkleur en oogkleur worden gevraagd. De eerste box van Goodiebox is een algemene box, daarna krijg je de maandelijkse boxen. De box is maandelijks opzegbaar, dus je zit nergens aan vast. Ik maakte bij mijn eerste box gebruik van de gratis-kwasten-actie (de Niré Brush Kit). Dus mijn Goodiebox was goed gevuld.

producten goodiebox

Niré Brush Kit

De Niré Brush Kit bestaat uit een Soft Focus Powder kwast (nr. 103), een Contour/Highlight kwast (nr. 102), een Angled Brush (nr. 104) en een Large Eyeshadow kwast (nr. 203). De kwasten zijn vol, maar wel zacht. Kwasten zijn wat mij betreft nooit weg en deze voelen alsof ze van goede kwaliteit zijn. Vooral de poederkwast is fijn, doordat deze de poeder goed gepigmenteerd aanbrengt.

Winkelwaarde: €28,-

Niré brushes

HairLust Hair Growth Formula

In de eerste Goodiebox kreeg ik vitaminesupplementen die de haargroei stimuleren. Maar het zijn niet zomaar voedingssupplementen. In plaats van dikke pillen, zijn deze in de vorm van snoepjes. Ik ben zelf niet heel gek van snoep, maar ik moet zeggen dat de smaak lekker is en het beter is dan reguliere voedingssupplementen. Verder kan ik nog weinig over deze gummies zeggen, want voordat je resultaat ziet van iets waarvan je haar groeit, moet je het wel minimaal een maand proberen. Aangezien er 45 gummies in de verpakking zitten en je er drie per dag moet eten, gaat dat met deze flacon niet lukken

Toch vind ik het een leuk concept met de gummies. Het is alleen niet echt iets voor mij omdat ik er niet aan denk om drie keer per dag de supplementen te nemen, dat onthoud ik simpelweg niet. Mocht jij dit wel zien zitten, dan krijg je bij de Goodiebox een €10,- kortingsbon op HairLust en kun je het langer proberen.

Winkelwaarde: €32,95 voor 90 gummies.

Fulgent World glazen nagelvijl

Altijd fijn om te hebben; een glazen nagelvijl. Ik had alleen zo’n kartonnen, goedkope nagelvijl die na een paar keer gebruiken stuk is. Voor mij was dit dus een fijn en nuttig product. Meer heb ik niet echt te melden; het is een nagelvijl. Wat moet je daar nog meer over vertellen?

Winkelwaarde: €10,-


Zarkoperfume – Pink MOLéCULE

Pfoeh, dit is een heftig parfum! Je moet er echt van houden. Ik vind het absoluut geen vieze parfum, maar ik houd meer van de houtachtige/warmere geuren en deze is meer fruitig (vind ik). De geur is zurig en best wel indringend, maar toch wel echt lekker. Geuren uitleggen is altijd moeilijk, dus als je echt wil weten hoe het ruikt, raad ik je aan om naar een parfumerie te gaan. Hoewel ik de geur dus lekker vind, merk ik dat als ik de parfum opdoe ik toch het gevoel krijg dat het niet bij mij past. Daarom (en vanwege de belachelijk hoge prijs) zal ik de full-size parfum niet snel aanschaffen.

Winkelwaarde: €125 voor 100 ml (de sample is 5 ml)


Beaver Professional – Cherry Blossom Shampoo

Dit merk van shampoo kende ik nog niet en ik heb aardig wat shampoos versleten. Met een flesje van 60 ml, vind ik het lastig om de shampoo echt te kunnen beoordelen. Nadat ik de shampoo gebruikte was mijn haar wel zacht en luchtig, dus volgens mij is het een prima shampoo. Er zitten geen sulfaten in, dus als je dat zoekt in je shampoo, dan is dit een goede optie. Het resultaat was niet zo overweldigend dat ik meteen een full-size bestelde, maar ik denk dat er weinig shampoos zijn waarbij dat wél gebeurt. Ik ben wat dat betreft kritischer op mijn conditioners.

Winkelwaarde: €20,90 voor 350 ml


MineTan – Violet Everyday Glow

Over dit product heb ik nog geen duidelijke mening omdat ik het nog maar één keer gebruikt heb. Ik merkte toen niet heel veel verschil, mijn benen leken wel iets bruiner, maar niets baanbrekends. Wat wel heel fijn is, is dat het heel vloeibaar is en daarom makkelijk aanbrengt. Een mousse is wat dat betreft wat lastiger aan te brengen. Ik denk dat dit product niet geschikt is voor als je echt bruin wil worden, maar wel om je kleurtje te verlengen of voor een mooie glow.

Houd mijn favorieten van de maand september in de gaten. Ik ben van plan het product de komende weken vaker te testen, dus als ik laaiend enthousiast ben, lees je dat in mijn favorieten ;-)

Winkelwaarde: €24,95


Eindoordeel Goodiebox

Al met al was ik erg verrast door deze Goodiebox. Ik vind alleen het openmaken van zo’n doos al €19,95 per maand waard, maar er zitten ook echt goede producten bij. Nuttige producten zoals de kwasten en de vijl die je altijd wel kunt gebruiken, maar ook meer experimentele producten zoals de MineTan en de parfum. Natuurlijk is het afwachten of alle producten een hit zijn, maar dat risico durf ik wel aan.

De september Goodiebox komt er binnenkort al aan, dus houdt mijn blog in de gaten voor nog meer goodies!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten