Abonneer op mijn YouTube-kanaal!
Search
Lippenbalsems

Beste lippenbalsems: mijn top 3 tegen droge lippen

Inhoud

Met dit koude weer komen ook de droge lippen. Als je dan je mooie herfstlipstick draagt, dan wil je liever niet dat je allemaal velletjes hebt. Ik geef je in dit blog mijn tips voor de beste lippenbalsems.

Elizabeth Arden Eight Hour Cream

1. Elizabeth Arden Eight Hour Cream

Een bekend smeerseltje onder de lippenbalsems is de Elizabeth Arden Eight Hour Cream. En dat is niet zonder reden. Deze balsem is niet alleen fijn voor droge lippen, maar ook voor droge plekjes. Nu met het vele handen wassen gebruik ik de Eight Hour Cream ook regelmatig op mijn vingers.

Meestal breng ik de Elizabeth Eight Hour Cream ’s ochtends aan op mijn lippen voordat ik mijn make-up doe. Tegen de tijd dat ik dan bij lippenstift kom, voelen mijn lippen zacht en soepel aan. Het voordeel vind ik dat dit niet zo’n lippenbalsem is die je blijft smeren. Dat heb ik bijvoorbeeld wel bij Vaseline. Als je daar eenmaal aan begint, dan heb ik altijd het idee dat mijn lippen juist sneller droog worden en ik eigenlijk moet blijven smeren.

De Elizabeth Arden Eight Hour Cream is niet goedkoop (€34,95), maar je doet met de tube erg lang.

Kiehls lip balm

2. Kiehls Lip Balm #1

Deze lippenbalsem zegt van zichzelf al dat ‘ie nummer 1 is, dus dan moet het wel een goeie zijn, toch? Nou ja, eigenlijk wel. De Kiehls Lip Balm #1 kreeg ik ooit in het verleden bij mijn Glossybox (heul lang geleden). Mijn lippen werden er echt zo ongelofelijk zacht van, dat ik er helemaal blij mee was. Ik heb bij de Kiehls Lip Balm wel ook een klein beetje dat ik vaker moet smeren om mijn lippen echt zacht te houden, maar het voelt zo fijn aan, dat ik dat niet erg vind.

Ook de Kiehls Lip Balm #1 heeft een hoger prijskaartje (€10,31).

Burt's bees beeswax lip balm

3. Burt’s Bees Beeswax lippenbalsem

De Burt’s Bees Beeswax Lip Balm is heel anders dan de lippenbalsems die ik hiervoor noemde. Als je de lippenbalsem aanbrengt, beginnen je lippen te tintelen en hij is veel minder dik. De balsem werkt wel echt goed, maar persoonlijk vind ik het idee van een wat dikkere laag fijner, daarom komt de Burt’s Bees Beeswax Lip Balm bij mij op nummer 3.

De Burt’s Bees Beeswax Lip Balm is een stuk budget-vriendelijker dan de andere lippenbalsems (€4,07).

Dat was mijn top 3 van de beste lippenbalsems. Laat ook jouw tips weten in de reacties!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten