Abonneer op mijn YouTube-kanaal!
Zoek
black friday

Black Friday 2019: mijn webshop-aanraders

Inhoud

Jaaa het is bijna tijd om een Amerikaanse traditie te vieren omdat we van korting houden! Eigen tradities willen wij Nederlanders niet aanpassen (ook al is het racistisch), maar compleet nieuwe tradities aannemen omdat het ons goed uitkomt? Tuurlijk! Oké, oké, focus. Het is volgende week dus Black Friday (29 november). Op deze dag en vaak zelfs het hele weekend, geven webshops en winkels mega veel korting. Na het weekend heb je ook nog eens Cyber Monday, voor de mensen zich het hele weekend wisten in te houden, maar dan uiteindelijk toch toegeven aan de verleidingen.

Heb je inspiratie nodig voor fashion en beauty gerelateerde webshops voor Black Friday? In dit blog geef ik je mijn favoriete webshops, zodat jij niet eindeloos hoeft te zoeken naar webshops met leuke kleding en mooie make-up. Ik ben ook heel benieuwd naar jouw favoriete webshops, dus deel deze in de reacties!

ASOS

ASOS is een fantastische website met alles wat je nodig hebt om er goed uit te zien. Kleding, make-up en accessoires vind je allemaal op deze website. Ik moet zeggen dat ik voornamelijk kleding koop via ASOS.com, geen make-up. Mijn favoriete merken op de site zijn onder andere: Missguided, ASOS Design, &OtherStories, Bershka, River Island, Mango… En ik vergeet er vast nog een paar want er zijn zóveel merken. Meestal gebruik ik op deze site allerlei filters, want anders word ik snel overweldigd door alle verschillende producten en merken.

Ga naar ASOS

Boozyshop

Boozyshop is niet alleen voor Black Friday mijn favoriete webshop. Korting of geen korting, ik bestel graag bij deze webshop. Ze verkopen make-up en verzorgingsproducten. Van betaalbare merken als Makeup Revolution, LA Girl en Wet ’n Wild tot duurdere merken als Anastasia Beverly Hills en Ofra Cosmetics. Boozyshop heeft merken die je tot een paar jaar geleden in Nederland niet kon krijgen. Bovendien is het leuk om je pakketje te openen omdat er altijd een persoonlijk kaartje en een leuk, roze zakje in zit. Love it!

Ga naar Boozyshop

Loavies

De kleding van Loavies is… Fantastisch. Als ik de rest van mijn leven alleen bij deze webshop mijn kleding mocht kopen, was ik daar niet lang rouwig om geweest. De kleding is qua prijs een beetje vergelijkbaar met Costes (ook een fijne winkel overigens). De kwaliteit is goed en de mouwen van shirts en truien zijn niet te kort! Klinkt heel random, maar daar heb ik nog wel eens struggles mee. Ook deze webshop gaat een stapje verder om jouw beleving goed te maken. Ze sturen je een foto van je pakketje als ze deze inpakken, waardoor je nog meer zin krijgt in je aankopen.

Ga naar Loavies

NA-KD

Beetje in dezelfde categorie als Loavies, maar dan met veel meer kledingaanbod. Op NA-KD kun je eindeloos verdwaald raken in de vele edits en collecties. Maar hierdoor vind je vaak wel de stijl die jou aanspreekt en dat vind ik zo fijn aan de website. Bovendien is NA-KD niet schuw van een beetje korting. Mocht je om wat voor reden ook niet kunnen slagen rondom Black Friday, dan raad ik je aan om te googelen naar een kortingscode van NA-KD, want vaak is er wel een affiliate kortingscode met een influencer.

Ga naar NA-KD

Douglas

Tja, niet heel bijzonder omdat Douglas bij de meesten wel bekend is. Maar toch wil ik ook deze webshop noemen omdat het een favoriet van me is. Helemaal nu er met de komst van E.L.F. Cosmetics meer betaalbare make-up verkrijgbaar is. Verder zijn favoriete merken van mij: MAC, NYX en Benefit. Ik merk de laatste tijd dat Douglas leukere kortingen geeft dan voorheen (20% op alle make-up bijvoorbeeld), dus ik verwacht veel van ze deze Black Friday.

Ga naar Douglas

H&M Home

H&M is sowieso wel een webshop waar ik zo nu en dan kleding bestel, maar minder dan vroeger. Ik merk dat de kleding me toch niet echt aanspreekt, zoals dat bij Loavies wel het geval is. Anyway, H&M Home daarentegen spreekt mij wél aan. Ik heb nu meerdere dekbedovertrekken in mijn bezit en ook de geurkaarsen zijn een grote hit (deze zin mag je als inspiratie gebruiken voor je Sinterklaasgedicht). Het is wel vrij prijzig, dus een mooie actie als bij Black Friday raad ik zeker aan.

Ga naar H&M

Ik hoop dat ik je wat inspiratie heb gegeven voor waar jij je geld uit kan geven aanstaande Black Friday. Vergeet ook niet om alvast alle Sinterklaas-/kerstcadeautjes in te slaan met korting. Scheelt weer! De meeste fysieke winkels doen ook mee aan Black Friday, dus houd er rekening mee dat het dat weekend erg druk is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten