Abonneer op mijn YouTube-kanaal!
Search
Catrice Golden Crowns

Catrice Golden Crowns & Essence You are Gold palette

Inhoud

Ik kwam deze week in de Kruidvat en daar zag ik een display van Catrice en Essence staan met allemaal mooie paletten. En de prijs was uiteraard ook erg mooi, dus ik besloot een oogschaduw- en highlighter palette mee te nemen. Het Catrice oogschaduw palette heet het ‘Golden Crowns palette’ in de kleuren ‘Champagne & Taupe’. Deze kost €16,99. Het Essence highlighter palette heet het ‘You are Gold palette’ en kost €8,99. Beide paletten zijn limited editions en dus tijdelijk beschikbaar. Wees er snel bij als je enthousiast bent na mijn review ;-).

Catrice oogschaduw palette – Golden Crowns Champagne & Taupe

Toen ik de kleuren in dit Catrice oogschaduw palette zag, werd ik meteen enthousiast. Grotendeels natuurlijke tinten met hier en daar een wat gewaagdere kleur. Ik heb een paar oogschaduws in de winkel geswatcht en besloot toen om het oogschaduw palette mee te nemen. Thuis gekomen maakte ik onderstaande look met het palette en later ook een wat neutralere look met goudtinten. Je kunt met dit palette alle kanten op, of je nu liever voor een donkere smokey-eye gaat of voor een meer natuurlijke look. Er was ook nog een andere oogschaduw palette met meer warmere tinten die ik ook erg mooi vond. Uiteindelijk koos ik voor deze vanwege de champagnetinten.

oogschaduw look

Voor bovenstaande look gebruikte ik de kleuren: Beautiful Belgravia (in de arcadeboog), Royal Gala (aan de buitenkant en in de arcadeboog), Magic Mirror (op het bewegend ooglid) en Silver Spoon (op de onderste wimperrand). Je ziet dat het pigment van de oogschaduws goed is, vooral gezien de prijs van het palette.


Essence higlighter palette: You are Gold

Ik twijfelde of ik dit palette zou kopen. Mijn twijfel zat ‘m voornamelijk in de kleuren in het palette. Het lijkt allemaal best wel veel op elkaar (op de perzik-kleur na). Aan de andere kant gebruik ik vaak voor oogschaduw champagne-kleurige tinten en daarom besloot ik toch dit palette te kopen. De Golden Dime kleur is voor mij een goede highlight-kleur en Cleopatra’s Light een prachtige, glanzende blush. Op de swatches zie je de glow die de producten geven. De highlighters zijn subtiel waardoor het lijkt alsof je van jezelf straalt. De blush wordt voor mij gegarandeerd een kleur die ik veel ga gebruiken. Hopelijk maakt Essence hier een keer een apart product van dat in de vaste collectie komt, want hij is zo mooi!

Als je naar de Kruidvat gaat en je ziet het mooie Catrice en Essence display, dan raad ik je aan om zeker even een blik te werpen. Als je op zoek bent naar een oogschaduw palette waarmee je verschillende soorten looks kunt maken, ga dan voor het Catrice oogschaduw palette. Als je een prachtige blush zoekt en mooie higlighters, ga dan voor het Essence higlighter palette. Of, ga net als ik voor allebei!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten