Abonneer op mijn YouTube-kanaal!
Zoek
catrice pro neon earth palette

Catrice Pro Neon Earth Palette – Review

Inhoud

Ik ben gek op juweeltjes van Catrice en Essence. Ze zijn er genoeg, maar het is wel handig om te weten waar je moet zoeken. Normaal gesproken check ik dan ook eerst Google voordat ik iets koop om missers te voorkomen. Deze keer zag ik het Catrice Pro Neon Earth Palette en dacht ik: deze móet ik hebben. Zonder ook maar enige voorkennis, kocht ik het palette. En nu deel ik graag mijn review met jou, zodat jij wel weet waar je aan begint ;-).

catrice pro slim eyeshadow palette neon earth

 

Verpakking Catrice Pro Neon Earth Palette

Wat mij meteen trok aan het Catrice Pro Neon Earth Palette, was de verpakking. Het ziet er naar mijn mening erg chique uit, helemaal niet als een palette van €9,89. Ook is de verpakking handig voor als je veel reist of als je gewoon wil dat het oogschaduwpalette niet zoveel ruimte inneemt. Aan de binnenkant zit een smalle spiegel die je prima kunt gebruiken als je de oogschaduw aanbrengt.

Swatches en pigmentatie

Meestal zijn mijn verwachtingen niet zo hoog bij goedkopere oogschaduwpalettes, helemaal niet als ik er nog niets over gelezen of gehoord heb. Ik werd dan ook aangenaam verrast toen ik de oogschaduws swatchte op mijn arm. De pigmentatie is echt goed en de poeders zijn niet te kruimelig. De echte glitterige tinten (Gold en Supernova) zorgen er wel voor dat je arm helemaal onder de glitters zit, maar zijn daarentegen wel prachtig. De andere shimmers bevatten mega veel pigmentatie.

De bovenste rij van het palette bestaat meer uit warme tinten en de onderste bevat wat meer koelere tinten. Dat maakt het palette voor heel veel mensen geschikt denk ik. Sowieso zijn de kleuren echt perfect voor mij, want ik ben gek op bronze en bruine oogschaduws.

Make-up look met het Neon Earth palette

In de onderstaande Instagram-video maak ik een make-up look met het palette. Ik ging hier voor een glamlook, maar je kunt met het palette ook erg makkelijk natuurlijke looks maken die misschien wat meer alledaags zijn. Dat deed ik in deze YouTube-video waarin ik alleen Catrice-producten gebruik bijvoorbeeld

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Emie (@emiebudde) op

Mijn conclusie over het Catrice Neon Earth palette

Volgens mij komt het wel redelijk duidelijk naar voren in dit blog dat ik enthousiast ben over het Catrice Pro Neon Earth Palette, toch? Dat is ook zo! Als je houdt van make-up en je zoekt een betaalbaar oogschaduwpalette is dit palette echt ideaal. Maar ook als je van een wat meer basic ooglook houdt, kun je met dit palette mooie, simpele looks maken.

Dus, ik vind het Catrice Pro Neon Earth palette een dikke vette aanrader en raad je echt aan om het palette te proberen. Voor nog niet eens een tientje is dat het wel waard.

Heb jij nog andere goedkope oogschaduwpalettes die ik moet proberen? Laat het weten in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten