Abonneer op mijn YouTube-kanaal!
Search
Catrice True Skin foundation review

Catrice True Skin Hydrating Foundation Review

Inhoud

Is dit de eerste Catrice foundation die ik wél fijn vind? Daar ga jij achterkomen! In dit blog lees je namelijk mijn Catrice True Skin Foundation Review. Catrice belooft dat deze foundation een ‘jouw-huid-maar-beter’ look en tegelijkertijd een medium tot volledige dekking geeft. Klinkt als de perfecte foundation, toch?

Verpakking van de Catrice True Skin Foundation

Wauw, ze hebben bij Catrice wel hun best gedaan op de verpakking van de True Skin Foundation. Het lijkt totaal niet op een foundation van €6,95. De roségouden dop en het glas geven de foundation een high-end uiterlijk.

Swatches

De foundation is romig en redelijk vloeibaar. Het loopt niet direct van je hand af, maar het is ook zeker geen foundation met een dikke textuur. De kleur matcht goed bij mijn huidskleur, ik heb de kleur 004 Neutral Porcelain. En, wat ik ook echt onwijs fijn vind: ze hebben een grotere kleurselectie. Eindelijk ook keuze voor iedereen die geen lichte huidskleur heeft. Helaas zag ik nog wel dat ze bij Kruidvat alleen de lichtere kleuren hadden, maar op websites als Boozyshop heb je wel een grotere kleurselectie.Catrice True Skin Foundation swatches

Catrice True Skin Hydrating Foundation draagtest

Dan is het nu tijd voor het moment van de waarheid: de draagtest. De Catrice True Skin Foundation bevat hyaluronzuur, wat je gezicht gehydrateerd moet houden. Daarnaast beloven ze dus dat de foundation veel dekking geeft, lang blijft zitten en voor een natuurlijke, matte uitstraling zorgt.

Haha, ik ga altijd stuk om mijn hoofd met alleen foundation. Ziet er niet uit. Anyways, je ziet dat de foundation inderdaad goede dekking geeft. Vooral bij mijn wallen zie je heel goed het verschil. In de middelste foto draag ik echt alleen de foundation, zonder poeder of wat dan ook. Ik vind inderdaad dat mijn huid redelijk mat is en er uitziet als ‘mijn huid, maar beter’.

Het aanbrengen van make-up over de True Skin foundation ging erg gemakkelijk. De foundation is niet plakkerig en mijn bronzer en blush werden mooi egaal.

Naast foto’s van toen ik de foundation net aanbracht, wilde ik deze dag ook een foto maken van hoe de foundation na een aantal uur zat. Helaas heb ik een deel van mijn make-up eraf gehuild omdat ik mijn cavia weg moest brengen naar de opvang (lang verhaal). Dus ik heb vandaag nog een foto gemaakt nadat ik de foundation zo’n 12 uur heb gedragen. Hier is het resultaat:

Catrice True Skin Foundation draagtest

Kijk dan hoe mooi het nog zit! Alleen op mijn kin is de foundation echt weggevaagd, maar ik zit dan ook vaak met mijn hand aan mijn kin (ik weet het, niet Corona-proof). Wat mij het meeste opvalt, is dat het rondom mijn neus nog heel goed zit. Meestal hopen foundations zich daar op of wordt het vettig, maar bij de Catrice True Skin Hydrating Foundation niet. Mijn blush en bronzer zijn wel iets vervaagd, maar dat gebeurt eigenlijk altijd wel.

Eindoordeel Catrice True Skin Foundation Review

Catrice flikt het gewoon weer! Naast dat de Eyeconista mascara mijn favoriet is, komt nu ook de True Skin foundation bij het lijstje van favorieten. Los van de prijs die het al erg verleidelijk maakt om de foundation te kopen, is het ook oprecht een goed product. Eigenlijk doet de Catrice True Skin foundation wat ze beloven: je huid blijft gehydrateerd, ziet er natuurlijk uit, de foundation blijft lang zitten en geeft een goede dekking.

Ik weet zeker dat ik deze Catrice foundation nog veel ga dragen, meer dan heel wat dure foundation die ik heb. Heb jij de Catrice True Skin Hydrating Foundation al geprobeerd?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten