Clinique Take The Day Off Cleansing Balm | Review

Clinique Take The Day Off Cleansing Balm

Heb jij ook zo’n lijstje met producten die je al ontzettend lang wilt proberen? De Clinique Take The Day Off Cleansing Balm Makeup Remover staat echt al mega lang op mijn lijstje. Telkens kon ik het niet opbrengen om zoveel geld uit te geven aan een make-up remover. Nu heb ik gespaard en de balsem met 25% korting bij de Douglas gekocht. Wil je weten of ik het mijn geld waard vind? Lees vooral verder.

Clinique Take The Day off makeup remover

Wat maakt de Clinique Take The Day Off Makeup Remover zo bijzonder?

Als ik de verhalen en ervaringen van anderen mocht geloven, dan zorgt deze balsem ervoor dat je make-up er als het ware af smelt. Daardoor is het heel gemakkelijk om zelfs de meest waterproof mascara of eyeliner te verwijderen en trek je niet te hard aan je huid. Ik heb al wel eens de Origins Gentle Cleansing Oil geprobeerd en daar was ik heel enthousiast over omdat deze een vergelijkbaar effect heeft. En ik heb ook wel eens good old kokosolie gebruikt als make-up remover, maar dit vond ik iets te veel geklieder met stukjes die nog niet helemaal gesmolten waren en er bleef vaak een residu achter op mijn huid.

Clinique Take The Day Off Balm reinigungscreme 125ml

27,42
Douglas.nl
as of 11 oktober 2021 21:16

De Take The Day Off Cleansing Balm van Clinique is een satijnzachte reinigingsbalsem met een een unieke textuur. De balm zorgt voor een grondige reiniging van gezicht en ogen, zonder de vochtbarrière van de huid te schaden. Door deze in de huid te masseren worden alle onzuiverheden, de meest hardnekkige make-up en restanten van zonnebrandcrème effectief verwijderd. De huid voelt na gebruik ongelooflijk zacht, fris en comfortabel aan. 

Hoe gebruik je de cleansing balm?

Wattenschijfjes en doekjes zijn verleden tijd. Je neemt een klein “likje” uit de pot, smeert dit tussen je vingerstoppen en masseert het vervolgens over je gezicht en ogen. Mocht je erg veel make-up op hebben, dan kun je het nog een keertje herhalen. Daarna was je je gezicht met water en eventueel een facewash zodat echt elk beetje make-up verwijderd is.

En, nou ja, dat is het dus eigenlijk! Geen getrek aan je oogleden, geen hard gewrijf om die laatste beetjes weg te krijgen, maar gewoon lekker masseren en afspoelen.

Is het echt zo fijn?

Ja. Ik ken simpelweg geen makkelijkere manier om je make-up te verwijderen dan door middel van zo’n cleansing balm. Het is minder geklieder dan olie en het verwijdert elk beetje make-up in een handomdraai. Daar komt bij dat je ook minder afval produceert dan bij micellair water in combinatie met wattenschijfjes of make-up doekjes. En ik merk dat ik zoveel meer product gebruik bij die twee opties dan bij deze make-up remover. Ik zou de Clinique Take The Day Off Cleansing Balm echt iedereen aanraden. Met wel als kanttekening dat ik acties in de gaten zou houden, want die zijn er heel regelmatig. Vooral bij de Douglas of ICI Paris XL.

Oh, en je doet volgens mij heel lang met zo’n pot, want ik heb echt maar een vingertopje aan product nodig.

Laat jouw favoriete make-up remover achter in de reacties, wie weet komt deze de volgende keer terug op mijn blog!

Lees nog meer reviews op mijn blog.

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gerelateerde berichten