Abonneer op mijn youtubekanaal!
dyson airwrap

Dyson Airwrap eerste indruk – €500 voor een haartool?!

Je ziet ‘m overal: de Dyson Airwrap. Ook ik heb me laten influencen (door Xelly Cabau) en diep in mijn portemonnee getast. Overweeg jij ook om de Dyson Airwrap te kopen? Lees wat ik ervan vind en/of bekijk de video van mijn eerste indruk:

Is de Dyson Airwrap het geld waard?

Ja en nee. Ja, want het is echt een hele fijne haartool waarmee je in een mum van tijd je haar droog én steil krijgt. Iets wat ik erg fijn vindt omdat ik hiervoor vaak eerst mijn haar moest föhnen om vervolgens de stijltang erdoorheen te halen. Hitte op hitte komt je haar niet echt ten goede. En als je iets extra’s met je haar wilt, kun je de tool ook gebruiken voor prachtige krullen die de indruk geven alsof je net een professionele blow-out hebt gehad bij de kapper. Bovendien wordt er gezegd dat de Dyson Airwrap minder schadelijk is voor je haar omdat de lucht zich continu verplaatst en je dus niet te veel hitte op één plek krijgt.

Maar €500,- is een absurd geldbedrag voor een haartool. Dus nee, ik vind niet dat de Dyson Airwrap €500,- waard is. Er zijn vast andere föhnborstels waarmee je een soortgelijk resultaat krijgt, of je moet iets meer moeite doen en dus eerst föhnen en daarna de stijltang erdoorheen. Maar… Ik zou mijn Dyson Airwrap niet willen missen. Als je er eenmaal aan gewend bent, ben je zó blij met deze tool. Ik heb geen seconde spijt gehad van mijn aankoop, de grootste drempel was echt het uitgeven van het geld zelf. Als iemand nu tegen mij zou zeggen: “Emie, je krijgt je €500,- terug als je je Dyson Airwrap inlevert.” Dan zou ik de doos vastklampen en diegene een hele vuile blik toewerpen.

Ik zou zeggen: als je het geld hebt, het kan missen of weet dat je bijvoorbeeld een bonus of belastinggeld terugkrijgt of iets dergelijks, go for it. Je gaat denk ik echt geen spijt krijgen. Maar als je niet zeker weet of je wel alle opzetstukken gaat gebruiken of dat het echt veel verschil voor je maakt, ja dan zijn er ook heel veel andere prima tools.

Dyson Airwrap Complete - Multistyler

★★★★★
649,00
Bol.com
as of 31 mei 2023 20:32

Ø: Normaal - 3 - 4 cm | Automatische krultang | Ionentechnologie

Hoe gebruik je de Dyson Airwrap?

Dat zie je in de video het beste terug, ik moest er namelijk wel even aan wennen. De video was mijn eerste indruk, inmiddels heb ik al vaker van de haartool gebruikgemaakt. De borstels en de föhn zelf spreken heel erg voor zich. Alleen de “krultangen” vragen wat oefening. Maar in deze video kreeg ik het na een korte tijd al te pakken en nu is het super simpel.

Ik gebruik voornamelijk de borstels. Dan laat ik mijn haar voor 60% opdrogen, en dan gebruik ik de borstel om mijn haar te drogen en steil te maken. Soms moet ik wat meer opschieten, dan gebruik ik vooraf de föhn op mijn zeiknatte haar en als mijn haar dan bijna droog is, ga ik er met de borstel doorheen.

Als ik mijn haar krul, gebruik ik eigenlijk alleen de grote opzetstukken. Ik vind losse krullen het mooist, dus ik pak een paar plukken en krul deze. Binnen 10 minuten (zelfs sneller denk ik) heb ik dan mijn hele haar gekruld. En wat ik soms ook doe, als ik geen kaarsrecht haar wil maar ook niet de moeite wil doen om alles te krullen, dan pak ik gewoon al mijn haar aan één kant (rechts en links) en krul ik dat in zijn geheel. Daarna pak ik de voorste plukken zodat die iets meer krullen en that’s it. Kost me ongeveer 5 minuten.

Kortom, ik heb geen spijt van de koop en zou de Dyson Airwrap zeker aanraden. Voor mij heeft het echt een groot verschil gemaakt in mijn haarroutine. Mijn andere föhn raak ik amper nog aan, behalve als ik mijn krullen tevoorschijn wil toveren. En mijn stijl- en krultangen liggen al helemaal te verstoffen. Alleen de Brush 40 warmteborstel gebruik ik zo nu en dan nog omdat ik hier zo’n mooie glans mee krijg. Overweeg jij om de Dyson Airwrap aan te schaffen?

Facebook
Twitter
Email
Print

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten