Abonneer op mijn YouTube-kanaal!
Search
dyson airwrap

Is de Dyson Airwrap het geld waard?

Inhoud

Je ziet ‘m overal: de Dyson Airwrap. Ook ik heb me laten influencen (door Xelly Cabau) en diep in mijn portemonnee getast. Overweeg jij ook om de Dyson Airwrap te kopen? Lees wat ik ervan vind en/of bekijk de video van mijn eerste indruk:

De voordelen van de Dyson Airwrap

Een van de grootste voordelen van de Dyson Airwrap is dat het een fijne haartool is waarmee je in zeer korte tijd je haar droog én steil kunt krijgen. Hitte op hitte voor je haar is niet goed, maar met de Dyson Airwrap en de opzetstukken heb je binnen no-time een professioneel resultaat – zonder te veel schade aan je haar toe te brengen. Dit is vooral handig als je je haar vaak wilt stylen.

Daarnaast kun je de tool ook gebruiken voor prachtige krullen waardoor het lijkt alsof je net van de kapper komt. De Dyson Airwrap wordt geleverd met verschillende opzetstukken waarmee je elke look kan creëren die je wil (steil, krullend, slag en/of veel volume).

Niet alleen is de tool makkelijk te bedienen, maar het biedt ook vele voordelen voor je haar. Volgens sommige experts is de hitte verdeeld en wordt deze continu verplaatst, wat minder schadelijk is voor je haar dan traditionele stylingmethodes.

De nadelen van de Dyson Airwrap

Het grootste nadeel van de Dyson Airwrap is natuurlijk de prijs. Voor €500,- is het een behoorlijke aanschaf en daarom is het begrijpelijk dat veel mensen twijfelen om deze tool te kopen. Er zijn echter wel alternatieve föhnborstels waarmee je ook soortgelijke resultaten kunt krijgen, of je kunt ervoor kiezen om meer tijd en moeite te steken in het föhnen en stylen van je haar.

Mijn persoonlijke ervaring met de Dyson Airwrap

Persoonlijk vind ik dat de Dyson Airwrap een zeer fijne haartool is en deze heeft mijn dagelijkse routine enorm veranderd. Hoewel ik het gevoel heb dat €500,- behoorlijk veel geld is voor een haartool, zou ik mijn Dyson Airwrap echt niet willen missen. Het apparaat werkt snel en efficiënt en ik heb geen seconde spijt gehad van mijn aankoop.

Ik raad de Dyson Airwrap aan als je het geld hebt om het te kopen of als je weet dat je bijvoorbeeld een bonus of belastingteruggave ontvangt. Als je echter nog twijfelt over de opzetstukken en of je deze wel gebruikt, dan zijn er ook andere goede tools op de markt.

Hoe gebruik ik de Dyson Airwrap?

Voor het beste gebruik kun je de video bekijken die mijn eerste indruk laat zien. Ik gebruik voornamelijk de borstel omdat het heel simpel is. Ik laat mijn haar ongeveer 60% drogen, dan gebruik ik de borstel om mijn haar te drogen en steil te maken. Als ik haast heb, gebruik ik vooraf de föhn op mijn natte haar en als het haar bijna droog is, ga ik er met de borstel doorheen.

Als ik mijn haar krul, gebruik ik eigenlijk alleen de grote opzetstukken. Ik vind losse krullen het mooist, dus ik pak een paar plukken en krul deze. Binnen 10 minuten heb ik dan mijn hele haar gekruld.

In conclusie ben ik enthousiast over de Dyson Airwrap, omdat het mijn haarroutine aanzienlijk heeft veranderd en het leuker maakt om met mijn haar bezig te zijn.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten