Abonneer op mijn YouTube-kanaal!
Zoek
Essence brow pomade + brush

Essence Brow Pomade + Brush | Review

Inhoud

Als ik maar één gedeelte van mijn make-up mocht doen, dan waren het mijn wenkbrauwen. Zelfs op dagen dat ik “geen” make-up draag, doe ik het liefst toch even wat aan mijn wenkies. Ik ben dan ook erg kritisch op mijn wenkbrauwproducten. Voldoet de Essence Brow Pomade + Brush aan mijn strenge criteria? Je leest het hieronder.

Informatie over de brow pomade

Bij Essence weet je dat je een fijn prijsje krijgt, dat is bij deze brow pomade niet anders. Het product kost €3,59. Hiervoor krijg je dus een verpakking met de pomade zelf en er zit een wenkbrauwkwast in verwerkt. Dat laatste krijg je niet eens bij de Drip Brow van Anastasia Beverly Hills van €31,- (voor de snelle rekenaars: bijna 10x zo duur!).

Essence Brow Pomade & Brush 03 Cool Brown

2,95
Boozyshop.nl
as of 26 april 2024 20:09

De Essence Brow Pomade & Brush is een brow pomade waarmee jij de perfecte wenkbrauwen kunt creëren. Het is namelijk een pomade maar het werkt als een pencil. Je kan het product aanbrengen door middel van de brush die er bij zit.

Kleur en swatches

Omdat mijn wenkbrauwen en haar vrij donker zijn, heb ik voor de kleur Cool Brown gekozen van de Essence Brow Pomade + Brush. Het komt regelmatig voor dat de bruine kleur van wenkbrauwproducten zo warm zijn, dat het haast oranje lijkt. Bij deze pomade is dit absoluut niet het geval. je ziet hieronder bij de swatches dat het met het kwastje mogelijk is om zowel dikkere, gepigmenteerde, als dunne, fijne lijnen te zetten.

Wat vind ik van de Essence Brow Pomade + Brush?

Om heel eerlijk te zijn: ik twijfel een beetje. De pomade zelf is fantastisch. Het brengt makkelijk aan, is gepigmenteerd en blijft heel goed zitten (ik kreeg het niet van mijn handen gewreven, maar moest echt make-upremover gebruiken). Maar… De verpakking maakt het wel wat lastiger om de Essence Brow Pomade te gebruiken. Het product zit best wel diep in het tubetje, waardoor je geen idee hebt hoeveel je op je kwast smeert en ook niet weet hoeveel er nog van het product over is. Daarnaast is het kwastje vrij dik. Ik gebruik inmiddels een eigen kwastje (ook van Essence).

Gebruik ik de pomade nog? Ja, absoluut. Maar het is wat meer gedoe omdat ik echt goed extra product moet afvegen als ik mijn kwastje in de tube heb gestopt. Het is al meerdere keren voorgevallen dat ik ineens een dikke streep zette omdat er te veel op het kwastje zat. En hij blendt makkelijk weer uit, maar ja, wel gedoe dus.

Ik zou de Essence Brow Pomade + Brush dus wel aanraden, maar alleen als je het niet erg vindt om er ietsjes harder voor te werken.

Laat ook weten welk wenkbrauwproduct jij graag gebruikt in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten