Abonneer op mijn YouTube-kanaal!
Search
Essence Stay All Day 16hr Foundation

Essence Stay All Day 16h foundation | Review

Inhoud

Een foundation die goedkoper is dan €5,- werkt al gauw mijn interesse. Want is het mijn nieuwe lievelingsfoundation of is het beter om van dat geld een bakkie Italiaans schepijs te kopen? Ik probeerde de Essence Stay All Day 16h foundation en ga jou in dit blog vertellen of het beter is dan ijs.

Alles wat de foundation claimt

Merken zijn er goed in hè, claimen wat een foundation allemaal niet kan. Essence zet het ook in de naam van deze foundation: een draagtijd van 16 (!) uur. Het lijkt me niet heel goed voor je huid als je je foundation elke dag 16 uur draagt, maar de draagtijd zou dus in ieder geval lang moeten zijn. Verder moet de Essence Stay All Day 16h foundation volledige dekking geven en licht op de huid voelen. Klinkt veelbelovend! Al helemaal voor het prijskaartje van €3,95.

Resultaat Essence Stay All Day 16 h foundation

Hieronder zie je het verschil van mijn gezicht zonder de foundation en met.

De volledige dekking kan ik wel beamen. Er is geen oneffenheidje meer te zien. Op de foto glanst de foundation best wel, maar dit komt ook door mijn dagcrème eronder. Van zichzelf is de foundation best wel wat meer mat. De kleur matcht goed met mijn nek. Wat me opvalt: de foundation is zowaar wat meer richting een gele/neutrale ondertoon. Normaal gesproken vallen budgetfoundations wat meer roze uit.

Door de dag heen

De foundation blijft inderdaad echt super goed zitten en geeft vrijwel niet af. Na een lange werkdag zit de foundation en ook mijn blush en contour nog heel goed. Ik heb de foundation veel gedragen voor ik dit blog schreef en vond telkens weer dat het mooi op mijn huid lag en goede dekking geeft. Ik vind het ook niet zo nodig om nog weer concealer onder mijn ogen aan te brengen, wat ik normaal gesproken wel doe.

Eindoordeel Essence foundation

Tóch beter dan een ijsje, als je het mij vraagt. Dit is weer zo’n budgetjuweeltje dat je zo nu en dan tegenkomt bij de Kruidvat bijvoorbeeld. Ik ben er echt heel blij mee en vooral dat de foundation zo lang blijft zitten spreekt mij aan. Soms kijk je aan het einde van de dag in de spiegel en denk je: wat is er met mijn gezicht gebeurd? Bij deze foundation lijkt het alsof je je make-up net pas hebt aangebracht. Een aanrader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten