Abonneer op mijn YouTube-kanaal!
Search
floaten zwolle

Ontspannen door floaten bij Floaten & Zoutkamer Zwolle

Inhoud

Floaten, een ontspanningsmethode die steeds bekender wordt in Nederland. Toch is het nog relatief onbekend in het westen van het land en zelfs daarbuiten. Via mijn collega kwam ik in aanraking met floaten en hij vertelde me dat het de ultieme manier is om te ontspannen. In Zwolle kun je floaten bij Floaten & Zoutkamer Zwolle en ik besloot het gewoon te proberen. Benieuwd naar wat floaten is en mijn ervaring bij Floaten Zwolle? Lees dan verder.

Wat is floaten?

Floaten is meer dan alleen drijven in een bad met zoutwater. Het is een manier om je lichaam en geest volledig te ontspannen en tot rust te komen. Tijdens het floaten lig je in een bad met zoutwater waarin je gewichtsloos drijft. Het water is op lichaamstemperatuur, waardoor je geen verschil voelt tussen het water en je huid. Hierdoor ben je in staat om alle prikkels van buitenaf uit te schakelen. Zo kun je heerlijk wegdromen zonder dat er iets of iemand is die je stoort. Floaten is de ideale manier om even te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven.

Mijn ervaring met Floaten Zwolle

Ik had nog nooit eerder gefloat, dus ik was benieuwd wat mij te wachten stond. Bij aankomst werd ik ontvangen door een vriendelijke vrouw die mij meenam naar de floatkamer. Daar kreeg ik een uitgebreide uitleg over hoe het floaten werkt en mocht ik mijzelf alvast afspoelen onder de douche.

Eenmaal in het bad voelde ik meteen de ontspanning opkomen. Ik dreef gewichtloos in het water en sloot mijn ogen. In het begin zette ik alle muziek, lichten en andere prikkels uit. Dit was eerst nog even wennen, maar na een tijdje dreef ik volledig weg in rust en ontspanning. Na een uur stopte het bad automatisch en werd ik vriendelijk verzocht om te douchen. Ook hier was alles tot in de puntjes verzorgd. Er lag shampoo, conditioner en douchegel klaar en ik kon eventueel mijn haar föhnen. Na het floaten voelde ik me als herboren. Mijn spieren waren volledig ontspannen en ik had een heerlijk gevoel van rust.

Waarom zou ik Floaten Zwolle aanbevelen?

Floaten bij Floaten & Zoutkamer Zwolle is echt een aanrader. Niet alleen is het ontzettend ontspannend voor het lichaam en de geest, maar ze zorgen er ook voor dat de hele ervaring perfect is verzorgd. De sfeervolle ruimte, de vriendelijke medewerkers en de persoonlijke benadering maken het plaatje compleet. Benieuwd geworden? Maak dan snel een afspraak bij Floaten Zwolle en ervaar zelf de vele voordelen van floaten!

PS.: de website van Clinical Floatation omschrijft floaten op een wat wetenschappelijkere manier, mocht je nieuwsgierig zijn.

2 reacties

  1. Vaak gefloat in Heerde & Zwolle; enorm relaxed! Leuk dat je hier dmv je blog meer bekendheid aan geeft! Deze tip wil je niemand onthouden :-) goed bezig Emie! Groetjes Lisette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten