Abonneer op mijn YouTube-kanaal!
Zoek
goodiebox december

Review Goodiebox december 2019

Inhoud

De maand december is een maand vol met cadeautjes voor mij. Want naast kerst, vier ik ook mijn verjaardag deze maand. En alsof ik nog niet genoeg verwend ben, kreeg ik ook weer een Goodiebox! Uiteraard betaal ik deze zelf, maar het voelt toch elke keer weer als cadeautjes uitpakken. Wil je weten wat ik van mijn vorige Goodieboxen vond? Lees de blogs hieronder dan ook even.

Jorgobé Scrub Mask

Een scrub én een masker, altijd goed! Ik gebruikte het Jorgobé Scrub Mask eerst als masker en bij het afspoelen als scrub. Het is een prima masker die doet wat je ervan verwacht; het verzacht je huid en haalt dode huidcellen weg. Ik vond de korrels van de scrub niet te grof, maar wel goed aanwezig. Bij sommige scrubs voel je maar een paar korreltjes en heb je niet het idee dat het iets doet. Dat is bij het Jorgobé Scrub Mask zeker niet het geval.

Ik vind de prijs van het masker wel wat aan de hoge kant en zou dat er zelf niet snel voor betalen. Neemt niet weg dat het wel echt een goed product is.

Winkelwaarde: €26,90

Jorgobe scrub mask

Phase Zero Make Up – Metal Foil Eyeshadow – Queen

Toen ik deze oogschaduw zag, maakte mijn hart een sprongetje. Zo’n mooie goudkleur! En ik dacht dat het een reguliere oogschaduw zou zijn, maar het is meer een soort mousse-achtige textuur. In ieder geval niet poederig en de oogschaduw dekt onwijs goed. Ik bracht de Metal Foil Eyeshadow aan met mijn vingertoppen, dat werkt denk ik het beste.

Let wel op met deze oogschaduw: hij is erg glitterig. Ik bracht de oogschaduw aan nadat ik mijn foundation etc. had gedaan, maar ik zou je aanraden om het daarvoor te doen, want er vallen geheid wat glitters op je wang. Die kun je dan met een make-up-doekje wegvegen zonder dat je foundation onder de glitters zit.

Hieronder zie je hoe de oogschaduw eruitziet, echt prachtig! Natuurlijk heb ik dit pareltje met kerst gedragen.

Winkelwaarde: €10,05

phase zero metal foil eyeshadow queen

UC Natural – Mango Sugar Body Scrub

Nog een scrub! Maar deze keer voor het lichaam. Zelf ben ik niet de grootste fan van fruitige geuren, dus voor de geur zou ik zelf de scrub niet kiezen. De scrub is wel erg grof, waardoor ik het idee had dat ‘ie heel goed zijn werk deed. Als je je niet goed afspoelt onder de douche, dan voelt je huid na gebruik van deze scrub wel wat vettig en haast plakkerig aan. Een fijne scrub, maar vanwege de geur geen favoriet.

Winkelwaarde: €17,50

uc natural mango sugar body scrub

Niré Beauty – Plush Powder Brush

Bij mijn allereerste Goodiebox kreeg ik al een brush-set van Niré. Erg fijne kwasten die ik bijna dagelijks gebruik. Ik was dan ook erg blij dat ik nog een Niré-kwast aan mijn collectie toe kon voegen, en wat voor één! Prachtig goud met glitters, wat ik erg mooi vind (zoals je misschien al merkte bij de oogschaduw uit deze december Goodiebox). De kwast is zacht en lekker vol. Ik vind de prijs wel erg duur voor één kwast, dan zou ik eerder voor een kwast van Real Techniques gaan. Die zijn goedkoper en van dezelfde kwaliteit.

Winkelwaarde: €16

Nire beauty powder brush

moshi moshi mind – Hair Towel

Dit vind ik zo’n gaaf product! Ik wou zelf al eens een microvezel handdoek voor mijn haar proberen, maar heb er nooit eentje gekocht. De moshi moshi mind Hair Towel is dus een microvezeldoek die je gemakkelijk in een tulband wikkelt en vastzet met de knoop. Echt ideaal! Een heerlijk praktisch item die ik nu al elke keer als ik gedoucht had gebruikte.

Winkelwaarde: €20,-


Eindconclusie Goodiebox december

De Goodiebox van december was voor mij echt een enorme hit! Bij alle producten kan ik met zekerheid zeggen dat ik ze vaker ga gebruiken. De oogschaduw is prachtig, de scrubs zijn fijn gedurende de koude winterdagen wanneer je huid toch wat droger is en de kwast en handdoek zijn heerlijk praktische producten. Erg blij mee. Ik vind ook de mix van deze producten fijn, niet te veel van hetzelfde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten