Abonneer op mijn YouTube-kanaal!
Zoek
Goodiebox September

Goodiebox september – review

Inhoud

Alwéér een Goodiebox review? Jazeker! Aangezien ik ergens begin september abonnee ben geworden, kreeg ik mijn eerste Goodiebox en de september Goodiebox vlak na elkaar. Maar hey, dat betekent meer vergelijkingsmateriaal voor jou. De september Goodiebox staat in het teken van “Switch It Up”. Want we raken snel verzeild in routinematig leven: werk, school of het huishouden bijvoorbeeld. Tijd voor een druk op de pauzeknop en een beetje me-time. En met de gure dagen die ons te wachten staan, is ook extra huidverzorging nooit weg.

Als je benieuwd bent naar hoe de september Goodiebox verpakt was, raad ik je aan om het Goodiebox-hoogtepunt op mijn Instagram te bekijken. Deze vind je op mijn profiel.

K-Glo Nourishing Hand Gloves

K-Glo – Nourishing Hand Gloves

Een product dat ik nog niet eerder heb gebruikt. Ik heb wel ooit eens van die voetmasker-sokken geprobeerd, maar geen handschoen-masker. Mijn handen zijn over het algemeen niet heel droog, alleen soms als het echt vriest. Je doet de handschoenen aan, trekt het bandje aan en plakt deze vast en vervolgens wacht je 15 minuten voordat je de handschoenen uittrekt. Je handen worden helemaal gerimpeld, alsof je een half uur in bad hebt gelegen. Mijn handen waren achteraf inderdaad erg zacht, maar het verschil was niet dusdanig groot dat ik dit meteen bij iedereen zou aanbevelen.

K-Glo belooft een verwarmende sensatie, maar die heb ik niet ervaren.

Winkelwaarde: €5,95


Gosh Eye Designer

Gosh Eye Designer – 004 Crush

De Gosh Eye Designer is een oogschaduwstick. Best handig als je geen held bent met oogschaduw of een product wil dat je lekker snel aanbrengt. Helaas viel deze oogschaduwstick mij erg tegen. Er komt weinig pigment van af en de kleur die op de dop staat, komt totaal niet overeen met de daadwerkelijke kleur. De kleur op de dop lijkt beige/taupe achtig en de kleur van de oogschaduw zelf is paars, zoals je hieronder (nauwelijks) ziet. In het filmpje zie je ook dat bij de tweede keer aanbrengen, er bijna geen oogschaduw van de stick meer komt.

Winkelwaarde: €13,-


Miqura Lip Mask

Miqura – Lip Mask

Nog een product dat ik niet eerder probeerde. Het is een gouden lip masker met in het midden een gat zodat je nog wel door je mond kunt ademen (erg handig als je verkouden bent, weet ik uit ervaring). Zijn je lichten zacht na het gebruik van dit masker? Ja. Zou ik dit lipmasker zelf kopen? No way, José. Ten eerste is dit lipmasker veel te hoog geprijsd. Stel dat je in de winter ontzettend droge lippen hebt, dan zou je dit masker minimaal één keer per week moeten gebruiken. Dan ben je binnen een maand dus €38,- lichter. Voor dat geld koop je ook een decadent lipproduct van Dior. Waar je bovendien langer mee doet. Ten tweede waren mijn lippen nou ook weer niet zo zacht dat ik dacht: wow, ik merk meteen dat ik een lipmasker op heb gehad.

Volgens mij is mijn mening over dit product wel duidelijk.

Winkelwaarde: €9,50.


-417 Time Control Firming Mask

-417 – Time Control Firming Mask

Ik weet dat ik tot nu toe niet laaiend enthousiast was over de producten, maar daar komt nu verandering in. Dit masker is namelijk echt goeie shit! Het lijkt op een gewoon masker, maar ik vind het echt een uniek product. Met andere maskers heb je nog wel eens dat er een soort laagje achterblijft op je huid. Daardoor lijkt je huid heel glanzend en gezond, maar niet per se gereinigd. Dit masker laat je huid voelen als huid. Dat klinkt logisch en helemaal niet bijzonder, maar het was echt heel fijn! Als je niet van producten houdt die een residu achterlaten, dan vind je dit masker vast fijn. Mijn huid voelde namelijk wel zacht aan en zag er erg egaal uit.

Nog een pluspuntje: het masker exfolieert. Dit kan ik bevestigen, want ik was verkouden toen ik het masker aanbracht. En doordat ik mijn neus vaak snoot, zaten er wat losse velletjes rondom mijn neus. Na dit masker waren die velletjes verdwenen als sneeuw voor de zon.

Minpuntje: de prijs. Aan de andere kant kun je het zien als “maar” vier Miqura lipmaskers, dan lijkt het ineens enorm goedkoop! Tel uit je winst.

Winkelwaarde: €39,-


Evoluderm micellar cleansing water

Evoluderm – Micellar Cleansing Water

Iedereen is wel bekend met het Garnier Micellair Water. Ook ik heb deze geprobeerd en kreeg na een tijdje helaas om de haverklap een oogontsteking en kon het product niet meer gebruiken. Daarom was ik wat huiverig om weer een Micellair Water te gebruiken. Ik ben inmiddels erg verknocht aan mijn huidverzorgingsroutine en dus kritisch richting andere huidverzorgingsproducten. Dit Micellair Water is prima, ik kan er weinig negatiefs over zeggen. Het verwijdert make-up goed en geeft een fris gevoel.

Micellair Water is gewoon niet zo mijn ding. Als je je gezicht graag vol smeert met make-up (zoals ik met enige regelmaat), dan heb je al gauw 4 à 5 wattenschijfjes nodig. Dan vind ik twee make-up-doekjes toch chiller.

Winkelwaarde: €4,-


Figs & Rouge Wonder Love Charm Elixir

Figs & Rogue – Wonder Love Charm Elixir

Een mooie glow? Yes please! Ik zag het al helemaal voor me: net als al die Instagram beauty-influencers lekker met het pipetje druppelen en shinen als een ster. Shinen deed ik zeker. Maar in plaats van een mooie glow, zag ik er eerder uit als een discobal. Als je het niet erg vindt dat je hoofd onder de glitters zit, dan is dit een prima product voor jou. Ik vind dat wel erg, dus helaas is ook dit product geen succesnummertje voor mij. Misschien dat ik het nog zou gebruiken als ik uitga en wat meer glans op mijn jukbeenderen wil, maar ik betwijfel het.

Ik heb echt geprobeerd dit product een succes te laten zijn, maar het is net alsof een eenhoorn in je gezicht heeft gespuugd. Oh, en ik kon mijn make-up-sponsje grondig gaan reinigen, want die glitters zaten er helemaal in #hardknocklife.

Goodiebox september – Eindoordeel

Ik denk dat we wel kunnen stellen dat dit niet zo’n geslaagde Goodiebox voor mij was. Het enige product waar ik oprecht enthousiast over ben, is het -417 Time Control Firming Mask. Ik vond het ook jammer dat je twee van de zes producten maar één keer kon gebruiken (het handmasker en het lipmasker). Ik heb hoge verwachtingen voor de oktober-box; hopen dat die het goedmaakt.

Cijfer voor Goodiebox september: 6

Totale waarde Goodiebox september: €102

Goodiebox is een maandelijkse abonnementservice waarbij je een doos vol beauty-goodies krijgt voor €19,95. Meestal gaat het om 5-7 producten per keer, maar soms zijn het er meer. De box is maandelijks opzegbaar. Bekijk ook mijn eerdere Goodiebox-review:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten