Abonneer op mijn YouTube-kanaal!
Zoek
KIS Pro-Dry Shampoo

KIS Pro-Dry Shampoo: mijn nieuwe favoriete droogshampoo? | Review

Inhoud

Steeds meer hoor ik om mij heen dat je je haren niet te vaak moet wassen. Het zou beter voor je haar moeten zijn en het minder pluizig en droog maken. Nu wil ik niets liever dan dat, maar als ik iets smerig vind, dan is het vettig haar. Gelukkig is daar het redmiddel waardoor je het beste van beide kunt hebben: droogshampoo. En in dit blog geef ik je mijn review van misschien wel één van de beste droogshampoos die ik ooit heb gebruikt: de KIS Pro-Dry Shampoo.

De leuke mensen van Haarspullen.nl gaven mij deze droogshampoo om te proberen voor mijn blog. Super lief en ik was erg benieuwd of deze droogshampoo het won van mijn geliefde Batiste Extra Volume droogshampoo. Spoiler alert: het antwoord is ‘ja’.

Volume en frisheid

Voor mij zijn de belangrijkste factoren van een goede droogshampoo de hoeveelheid volume die het geeft en hoe fris mijn haar eruitziet. Soms probeer je droogshampoos waarbij je na twee keer kammen weer even vet en futloos haar hebt als voordat je het gebruikte. En het ergste is dat er dan vaak ook nog een nare residu achterblijft van de droogshampoo. Bij de KIS Pro-Dry Shampoo had ik dat totaal niet. Als je het aanbrengt, heeft je haar méga veel volume en het ziet eruit alsof je net je haren gewassen hebt. Nee, sterker nog: het ziet eruit alsof je net je haren hebt laten wassen. Bij een veel te dure kapper. Die je ook gelijk een blow-out gaf. En extensions.

Ik weet dat ik goed ben in overdrijven, maar de resultaten spreken wat mij betreft voor zich:

Ik kon zelf niet geloven hoe zo’n groot verschil een droogshampoo kon maken, maar ik was echt aangenaam verrast. Een enorme aanrader wat mij betreft!

En dat voor maar €7,95. Een prima prijs als het op droogshampoos aankomt.

Geen uitgedroogd, stug haar

Zoals ik eerder aangaf, vond ik de Batiste Extra Volume droogshampoo hiervoor het fijnst. En ja, die droogshampoo geeft ook veel volume. Maar mijn haar voelt ook altijd ontzettend droog en stug als ik het gebruikt heb en bij mijn donkere uitgroei moet ik altijd erg goed kammen om geen waas te hebben. Daarom vind ik de KIS Pro-Dry Shampoo zoveel fijner, mijn haar voelt niet droog en stug, maar echt alsof ik het gewassen heb met een normale, milde shampoo en conditioner. Als ik mijn handen door mijn haar haal, blijft mijn hand niet vastzitten vanwege de stugheid, maar glijdt ‘ie er gemakkelijk doorheen. Erg chill!

Vandaag nog bij jou in huis!

Ben je enthousiast geworden over de KIS Pro-Dry Shampoo en wil je zelf de droogshampoo proberen? Als je via Haarspullen.nl bestelt, kun je bij het afrekenproces ‘Afhalen bij Haarspullen – Zwolle’. aanvinken en zij zetten je bestelling direct voor je klaar. Op werkdagen heb je dan dus dezelfde dag nog jouw artikel(en) in huis. Woon je niet (in de buurt van) Zwolle? Niet getreurd, op vrijwel alle artikelen zit een supersnelle levertijd, dus ook jij hoeft niet lang te wachten.

Oh, en als je geen zin hebt om eerst de bestelling te plaatsen en je weet al precies welke producten je moet hebben van Haarspullen.nl, dan kun je ook naar het pick-up point in Zwolle gaan en je producten daar kopen. Uiteraard moeten ze dan wel op voorraad zijn. Even een kleine sfeerimpressie van het pick-up point:

Ik heb mijn nieuwe lievelingsdroogshampoo gevonden! En raad je zeker aan om ‘m in ieder geval een keer te proberen, je zal niet teleurgesteld zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten