Abonneer op mijn YouTube-kanaal!
Zoek
kraamcadeau tips

Kraamcadeau tips: geef een dierbaar sieraad

Inhoud

Naast dat ik zelf zwanger ben, ken ik ook veel nieuwe ouders en andere vrouwen die zwanger zijn. Elke keer als ik dan op kraamvisite ga, breek ik mijn hoofd over een attent kraamcadeau. Als dan iemand een sieraad kreeg als kraamcadeau, dacht ik: ja, dat is dierbaar! Bij My Jewellery heb je heel veel keuze uit sieraden die je de kersverse ouder kunt geven en die gelinkt zijn aan de geboorte van hun kind.

Kleine disclaimer: ja, ik zou het heel leuk vinden om sieraden te krijgen als kraamcadeau. Nee, dit blog schrijf ik niet puur en alleen om mijn eigen wensen aan te geven, haha. Doe ermee wat je wilt ;-).

Sieraden met verwijzing naar horoscoop

Ik had na het overlijden van mijn vader heel lang zijn geboortehoroscoop als ketting – deze had hij voor zijn dood zelf om. Helaas ben ik de ketting kwijtgeraakt (doet nog steeds veel pijn), maar het is het meest dierbare sieraad dat ik ooit gehad heb.

Zelf ben ik niet per se heel erg met astrologie bezig, maar ik vind de tekens wel altijd mooi om te zien en ze hebben toch iets karakteristieks. Als je op de website van My Jewellery kijkt bij ‘Cadeau voor haar‘ dan kun je hier ook voor persoonlijke sieraden kiezen. Hier staan onder andere veel sieraden met horoscopen. Ik laat je mijn favorieten zien.

PS.: ik gebruik voor alle voorbeelden mijn eigen geboortemaand/horoscoop/etc.

Kraamcadeau met verwijzing naar geboortemaand

Niet zo’n fan van horoscopen? Je kunt ook op andere manieren verwijzen naar de geboortemaand. Wist je dat elke maand een eigen bloem heeft bijvoorbeeld? Of de geboortesteen, kan ook.

Zeg waar het op staat: initialen en maand

Bovenstaande voorbeelden zijn iets meer cryptisch, je moet maar net weten dat het de horoscoop of bijvoorbeeld geboortesteen is. Houd jij meer van een wat duidelijker sieraad? Ga dan voor de voorletter van de baby of de maand waarin hij/zij geboren is.

Met deze sieraden geef jij sowieso een onvergetelijk en dierbaar kraamcadeau. En dat dan ook nog eens voor een leuk prijsje. Vaak kopen mensen babykleertjes bijvoorbeeld en hoewel dat heel leuk is, heeft de baby dat maar korte tijd aan. Een sieraad draag je altijd bij je (tenzij je ‘m kwijtraakt…).

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten