Abonneer op mijn YouTube-kanaal!
Zoek
l'Oréal Air Volume Mega Mascara

L’Oréal Air Volume Mega Mascara – Review

Inhoud

De nieuwe l’Oréal Air Volume Mega Mascara belooft precies wat ik zoek in een mascara: volume zonder zwaar aan te voelen. Ik ben een grote fan van de l’Oréal Telescopic mascara, dus ik was erg benieuwd of de Air Volume de Telescopic van de troon zou stoten. Of dat zo is en wat ik van deze nieuwe mascara vind, lees je in dit blog.

Informatie over de Air Volume Mascara

De naam van de mascara geeft al aan wat de belofte is: volume. De prijs van de l’Oréal Air Volume Mascara is €17,99, wat vrij standaard is voor mascara’s van l’Oréal Paris. Meestal zijn de mascara’s wel ergens in de aanbieding, bijvoorbeeld bij een 1+1 gratis actie. Zelf betaal ik eigenlijk nooit de volle klap voor drogisterij-mascara’s.

De mascara heeft best wel een heftige mascara-geur. Ik kan daar wel mee dealen, maar kan me ook voorstellen dat het als minder prettig kan worden ervaren. Volgens mij heeft de l’Oréal Million Lashes mascara ook zo’n penetrante geur.

Het resultaat van de mascara

Hieronder zie je het effect van de l’Oréal Air Volume Mega Mascara op mijn wimpers. Zelf vind ik het resultaat erg mooi, mijn wimpers hebben zeker meer volume en lengte, maar geen klontjes. Het doet me in die zin heel erg denken aan de Telescopic, maar dan maakt de Air Volume mascara mijn wimpers nog iets dikker.

L’Oréal Air Mega Volume Mascara review

Op het eerste gezicht was ik erg enthousiast over de mascara, het resultaat was namelijk precies wat ik gehoopt had. Maar… (en nu komt het:) toen moest ik huilen. Nu denk je misschien: wait, what? Ik leg het je uit: mijn cavia moest helaas terug naar de dierenopvang omdat hij vocht met mijn andere cavia. Huilen doe ik niet snel, maar precies de dag dat ik deze mascara testte had ik het er echt even moeilijk mee. En alsof ik me niet al rot genoeg voelde, brandden mijn ogen echt als een malle. Dat heb ik nog nooit eerder zo heftig gehad en ik weet zeker dat het door de mascara komt.

Dat is voor mij de reden dat ik deze mascara waarschijnlijk niet vaak meer ga dragen. Ik heb namelijk nog wel eens last van traanogen, bijvoorbeeld door de kou. Als mijn ogen dan zo erg beginnen te branden, dan is het dat me niet waard. Het kan zijn dat dit een persoonlijk bij-effect is, daarom ben ik erg benieuwd of anderen de l’Oréal Air Volume Mega Mascara ook hebben geprobeerd. Laat in dat geval even weten of je hetzelfde had, of juist niet. Het zou zonde zijn als ik mensen afschrik terwijl het iets is wat alleen bij mij voorkomt.

Update 3 december 2020

Ik heb de mascara nu wat langer getest en ik moet zeggen dat ik er toch echt niet blij mee ben… Zelf vind ik de ‘na’-foto in dit blog echt super mooi en dat is precies wat ik wil in een mascara. Maar nu ik de l’Oréal Air Volume Mega Mascara langere tijd gebruik merk ik dat deze echt onvoorspelbaar is qua resultaat. Meestal is één oog (de ene keer links, de andere keer rechts) net zo mooi als op de foto, maar bij de andere klonteren mijn wimpers dan helemaal aan elkaar vast… Ook heb ik de dag nadat ik de mascara gedragen heb vaak erg rode, geïrriteerde ogen.

Voor mij is deze mascara al met al echt een no-go geworden, ik zou ‘m dan ook niet aanbevelen. Zie hieronder wat ik bedoel: ik heb maar een paar wimpertjes aan de linkerkant doordat het helemaal aan elkaar vast is geklonterd en mijn ogen zijn duidelijk geïrriteerd.

l'oreal mascara geïrriteerde ogen

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten