Abonneer op mijn YouTube-kanaal!
Search
soph x makeup revolution collectie

Makeup Revolution x Soph x collectie | Review

Inhoud

Kennen jullie de YouTuber ‘sophdoeslife’? Ik volg haar al een tijdje vanwege haar lieve, vrolijke karakter en humor. Zij heeft nu voor de derde keer (geloof ik) een collectie uitgebracht met Makeup Revolution. Omdat het merk lekker betaalbaar is, besloot ik om een groot deel van de collectie te kopen. En ik deel graag mijn review met je.

Makeup revolution x soph collectie

Makeup Revolution x Soph Face Duo’s

Bij de collectie komen drie verschillende Face Duo’s, ik heb er twee gekocht: Sugar Frosting en Cookies and Cream. Beide palettes kunnen prima op de lichte huid, hoewel Cookies and Cream al wat meer neigt naar een medium huidskleur en Sugar Frosting beaming is op de lichte huid. Als je net zo’n lichte huid hebt als ik, raad ik het Makeup Revolution x Soph Face Duo in Sugar Frosting aan omdat deze kleuren wat beter zichtbaar zijn. Op onderstaande foto draag ik de iets donkerdere kleur op mijn wangen en de lichtste kleur in mijn ooghoeken.

makeup revolution x soph face duo sugar frosting

De Makeup Revolution x Soph Face Duo in Cookies and Cream heeft wat meer brons- en goudtinten. Ook erg mooi als oogschaduw, maar kan ook zeker doorgaan als highlighter op mijn huid. Het valt alleen iets minder op dan de Sugar Frosting.

makeup revolution x soph face duo cookies and cream

Lip Kit in Toffee Drizzle

Er komen bij de collectie twee lip kits. Ik wilde liever de Candy Icing Lip Kit, maar deze was uitverkocht. Daarom koos ik uiteindelijk toch voor de Toffee Drizzle. De Candy Icing heb ik later nog wel kunnen bestellen, maar deze heb ik nog niet ontvangen (ik plaats een update zodra ik ‘m heb).

De lippencil is heel erg gepigmenteerd en glijdt makkelijk over je lippen. De kleur blijft heel goed zitten. De lipbalsem viel mij eerlijk gezegd een beetje tegen qua kleur. Ik wist dat het een balsem was en dat het dus niet mega gepigmenteerd zou zijn, maar ik vind dit wel héél weinig kleur. De lippenbalsem ruikt wel lekker en is lekker zacht. Mooi als je een hele subtiele kleur wilt. Op de foto’s van mijn lippen zie je boven de lippenbalsem met de lippencil en onder zonder.

makeup revolution x soph lip kit toffee drizzle

Makeup Revolution x Soph Mini Eyeshadow Palette

Er komt ook een groot oogschaduw palette bij de collectie, maar eigenlijk bevatte het mini eyeshadow palette meer de kleuren die mij aanspraken. Ik vind groene en blauwe oogschaduws toch vaak wat lastiger om mee te werken. Op de foto’s eerder in dit blog zie je twee verschillende ooglooks met het palette, maar ik heb ook nog losse swatches gemaakt die je hieronder vindt.

Vooral de glitterige oogschaduws zijn erg gepigmenteerd en ga ik vaak gebruiken. En bruine oogschaduws zijn áltijd fijn om te hebben en deze uit het Mini Eyeshadow Palette blenden erg fijn.

makeup revolution x soph mini eyeshadow palette

Conclusie

Mijn eindoordeel over de Makeup Revolution x Soph collectie is positief. Het is een betaalbare collectie met hele mooie highlighters en oogschaduws. Zelf zou ik de Toffee Drizzle lip kit overslaan, tenzij je echt van die dieprode kleur houdt. Dat vind ik persoonlijk meer een herfstkleur en dan ga ik ‘m absoluut meer dragen. De lippenbalsem heeft voor mij niet genoeg kleur, het is een beetje zo’n net-niet product. Het oogschaduwpalette is perfect voor als je een basic oogschaduwpalette zoekt waarmee je tegelijkertijd een lekker zomers lookje kunt maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten