Maybelline 4-in-1 Perfector – Review

Maybelline 4-in-1 Perfector

Ik word altijd lichtelijk sceptisch als een product met grote beloftes komt. Tegelijkertijd wint mijn nieuwsgierigheid het altijd en wil ik het toch proberen. De Maybelline 4-in-1 Perfector claimt een primer, poeder, concealer én BB cream te zijn. Klinkt heerlijk; je smeert dit product op en je basis zou klaar moeten zijn. Toch?

Eerste indruk van de Maybelline 4-in-1 Perfector

De beloften zijn niet mis dus. En ook op de verpakking zien de voor- en nafoto’s er veelbelovend uit. Verder staat er dat het om ‘whipped matte makeup’ gaat en dat het ‘instant anti age’ zou moeten zijn. De Maybelline Instant Age Rewind 4-in-1 Perfector moet ervoor zorgen dat je poriën minder zichtbaar zijn, je huid matteert, pukkeltjes gedekt worden en je huid geëgaliseerd wordt met een lichte dekking.

De substantie is inderdaad mousse-achtig en ziet er gelijk al matterend uit. De kleur Light 01 past goed bij mijn huidskleur.

Resultaat van de perfector

Hieronder zie je mijn voor- en nafoto’s. Wel even heel anders dan die op de verpakking. Ik maak geen grapje als ik zeg dat ik echt goed op mijn telefoon moest kijken welke foto ‘voor’ was en welk ‘na’. De enige manier waarop ik dat kon zien, was doordat ik op de nafoto een iets mattere huid heb. Dekking is er nauwelijks.

Raad ik de Maybelline 4-in-1 Perfector aan?

Nee, ik raad de Maybelline 4-in-1 Perfector niet aan. De claims die gedaan worden, zijn niet allemaal waar. Ja, de perfector is matterend en ja, er is een (hele) lichte dekking. Echter, de Maybelline 4-in-1 Perfector zou nooit je pukketljes bedekken, is absoluut geen concealer en het plaatje op de verpakking is puur bedrog.

Ik heb geprobeerd om op sommige plekken nog een extra laagje aan te brengen, zoals op mijn wallen. Dit gaf alleen helaas geen extra dekking. Wat me ook opviel, was dat de crème alle droge plekjes op mijn huid extreem benadrukte. Misschien is de perfector voor een erg vettige huid daarom wel een fijne oplossing, maar verwacht dus niet dat je er echt oneffenheden mee kunt bedekken.

Ook snap ik het anti-age aspect niet helemaal. Doordat het product zo mat is, is het allesbehalve flatterend als je hier en daar een rimpel hebt.

Heb jij dit product ook geprobeerd? Laat weten wat jouw ervaring was in de reacties.

Lees meer reviews.

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gerelateerde berichten