Abonneer op mijn YouTube-kanaal!
Zoek
maybelline superstay matte ink crayon lead the way

Maybelline Superstay Matte Ink Crayon Lipstick | Review

Inhoud

Mijn leven bestaat voor een deel uit een zoektocht naar de perfecte nude lippenstift. Als ik naar mijn collectie kijk, dan zijn het heel veel dezelfde soort nudetinten en een paar knalkleuren of donkere kleuren. En dan sta ik in de winkel en denk ik: maar deze tint heb ik nog niet. Zo geschiedde deze ‘Maybelline Superstay Matte Ink Crayon Lipstick‘-aankoop ook. Was het het waard? Dat lees je snel!

maybelline ink crayon lead the way

Eerste indruk en verwachtingen

Toen ik voor het eerst van deze Superstay Matte Ink Crayon hoorde, dacht ik dat het een beetje vergelijkbaar zou zijn met de Maybelline Superstay Matte Ink liquid lipsticks. Deze vind ik fijn voor als ik echt de hele dag een lippenstift op wil waarvan ik gewoon weet dat het geen kant op zal gaan – zelfs niet als je eet of drinkt. Qua prijs zijn ze vergelijkbaar, bij de Douglas betaal je €13,47 voor beide producten.

swatch maybelline superstay ink crayon lead the way 015

Ik heb de kleur 015 Lead The Way van de Maybelline Ink Crayon, dit is dus een mooie nudekleur. Toen ik de lippenstift swatchte, viel het me op dat de textuur veel zachter en glanzender was dan ik had verwacht. Ik dacht dat het meer te vergelijken zou zijn met een lippotlood, maar dat is dus niet zo. Ook is de lipstick veel minder dik dan de liquid lipstick varianten. Het voelt echt meer aan als een lippenstift.

Maybelline Superstay Ink Crayon review

De Maybelline Superstay Ink Crayon in Lead The Way brengt moeiteloos aan. Doordat de lippenstift in een punt loopt, heb je veel precisie. De textuur is romig en zacht en in eerste instantie glanzend. Als de lipstick opgedroogd is, wordt deze meer mat. De kleur vind ik onwijs mooi, echt zo’n ‘mijn lipkleur maar beter’-kleur. Ook blijft de lippenstift lang zitten, maar niet zó lang als de liquid lipsticks. Wat ik zo fijn vind aan dit product is dat je het echt totaal niet voelt zitten als je het een tijdje op je lippen hebt. Niet droog, maar ook niet vettig – letterlijk alsof je niks hebt aangebracht. Een ander pluspunt is dat de lippenstift vrijwel niet meer afgeeft zodra deze opgedroogd is. Tegelijkertijd is het geen kriem om de Maybelline Superstay Ink Crayon van je lippen te halen (dat is bij de liquid lipsticks wel zo).

Ik ben verrast door deze Ink Crayon van Maybelline! Mijn verwachting was dat het mijn lippen droog zou maken en dat de kleur misschien zo’n net-niet nude zou zijn, maar in alle opzichten is het echt een toplipstick. Zeker de moeite waard om hier nog meer kleuren van in te slaan. En als je twijfelt tussen deze en de Maybelline Superstay Matte Ink Liquid Lipsticks, dan zou ik deze eerder aanbevelen. Puur omdat het comfortabeler draagt en alsnog goed blijft zitten.

Maybelline New York 15 Lead the Way SuperStay Ink Crayon lippenstift 1.5 g

9,17
Douglas.nl
as of 22 juni 2024 23:40

Ontdek de nieuwste generatie matte lipsticks van Maybelline New York met de SuperStay Ink Crayons. Sluit geen compromissen meer en kies voor draagcomfort en een langhoudende formule. Het Maybelline lipcrayon brengt namelijk het beste van een crème lipstick en een langhoudende liquid lipstick samen. De lipsticks geven de lippen tot 8 uur lang een matte finish met het aanbrenggemak van een potlood. De formule is ultrazacht en glijdt gemakkelijk over de lippen. Precisie in één simpele stap, zelfs voor onderweg.

Lees meer van mijn reviews.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten