Abonneer op mijn YouTube-kanaal!
Zoek
mijn beauty sieraad

‘Mijn Beauty Sieraad’: sieraden voor de beauty liefhebber

Inhoud

Als ik naar iets bijzonders ga, draag ik altijd sieraden. Verjaardagen, uitgaan of een dagje weg, ik voel me zelfverzekerder met mooie sieraden. En als er dan een merk voorbij komt dat mijn liefde voor beauty ín de sieraden verwerkt, dan ben ik om hoor!

Mijn Beauty Sieraad

‘Mijn Beauty Sieraad’ is een merk dat vrouwen zich zelfverzekerd(er) wil laten voelen door middel van sieraden en dan met een (soms letterlijke) knipoog. Dus toen de eigenares, Melinda, mij vroeg om een blog te schrijven over deze sieraden, was ik meteen enthousiast. Ze stuurde mij een aantal producten op, die ik hier graag met jullie deel.

sieraad oorbellen

Oorbellen met wimpers

Deze oorbellen zijn echt te leuk en perfect als je – net als ik – dol bent op make-up. Maar ook als je niet per se die passie voor make-up hebt, zijn het alsnog hele leuke oorbellen. Ik houd van lekkere simpele knopjes die je gewoon dag en nacht in kunt laten zonder dat je erom hoeft te denken. Dit zijn vrij subtiele oorbellen, maar als ik ze bij iemand anders zou zien en eens goed zou kijken, zou ik het ontzettend grappig vinden dat het wimpers zijn.

scrunchie

Zilveren scrunchie met wimpers

Ah, deze komt áltijd van pas: de scrunchie. Het stofje is gemaakt van velvet-achtig materiaal in het zilver en ook hier staan de leuke wimpertjes weer op. Wat ik echt een pluspunt vind aan de scrunchie is dat de elastiek erin niet te wijd is. Soms heb je van die grotere scrunchies waarbij er vrijwel geen rek inzit en je de hele tijd je knot of staart opnieuw moet doen. Mega irritant! Ik draag graag scrunchies omdat deze minder schadelijk zijn voor je haar dan elastiekjes met zo’n ijzeren gedeelte erin.

zonnebrillenkoord

Zonnebrillenkoord

Dit is iets wat ik nog niet eerder in mijn bezit heb gehad: een zonnebrillenkoord. Toevallig zag ik de dag dat ik deze kreeg op Instagram dat Nicolette van Dam een soortgelijk zonnebrillenkoordje had, ze was toen druk aan het rondrennen op het terras. En ik bedacht me: ja, dit is natuurlijk ideaal als je druk bent en geen zin hebt om steeds je zonnebril weer op te doen, af te doen, op te bergen, weer uit het hoesje halen, weer op doen, etc.

En ook handig tijdens het rijden. Hoevaak ik niet zit te kloten met mijn zonnebril tijdens het rijden omdat het dan weer bewolkt is en het wel erg donker wordt met zonnebril, ik hem opberg, de zon weer begint te schijnen en ik ‘m weer uit mijn handschoenenkastje moet toveren. Gedoe! Met zo’n zonnebrillenkoord blijft je zonnebril mooi om je nek hangen en is ‘ie altijd binnen handbereik.

Ik ben helemaal enthousiast over Mijn Beauty Sieraad en ben ook erg benieuwd wat voor sieraden er nog meer in de webshop komen. Neem even een kijkje op de website, ik weet zeker dat je iets leuks tegenkomt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten