NYX Lift & Snatch Brow Tint Pen + NYX The Brow Glue – Review

NYX Lift & Snatch Brow Tint Pen

Twee producten die al een tijdje een hype zijn en waaraan ik eindelijk heb toegegeven: de NYX Lift & Snatch Brow Tint Pen en de Nyx The Brow Glue. Als iemand die niet snel afwijkt van haar wenkbrauwroutine, is het voor mij altijd even spannend om nieuwe producten te proberen. Of ik de hype rondom deze producten begrijp en zelfs mijn routine ervoor verander, lees je hieronder.

NYX Lift & Snatch Brow Tint Pen

We beginnen met de Brow Tint Pen van NYX. Deze heb ik in de kleur Brunette; voor mijn donkere wenkbrauwen een perfecte match. Normaal gesproken houd ik echt totaal niet van wenkbrauwpennen, omdat ze vaak veel te dik aanbrengen en je precies moet werken omdat er zoveel pigment is.

Dat laatste is bij de NYX Lift & Snatch Brow Tint Pen ook wel het geval, maar doordat de punt zó dun is, heb je geen dikke streep ineens. Dat maakt dan ook dat dit de eerste wenkbrauwpen is die ik wel fijn vind. Als je wil, kun je hele dunne, fijne streepjes zetten (dit doe ik aan het begin van mijn wenkbrauwen). Maar ook wat dikkere, meer gedefinieerde strepen bij de staart van je wenkbrauw. Deze techniek laat je wenkbrauwen er voller uitzien op een hele natuurlijke manier. Ideaal als je weinig wenkbrauwhaar van jezelf hebt.

Als je het product eenmaal hebt aangebracht, dan blijft de Brow Tint mega goed zitten. Het is niet zo dat je na een keer over je wenkbrauw wrijven je hele wenkbrauw kwijt bent.

Vervangt de NYX Lift & Snatch Brow Tint Pen mijn huidige wenkbrauwpotlood? Ja en nee. Ik vind het resultaat dat ik met deze Brow Pen krijg echt heel mooi, maar het is gewoon wel iets meer werk dan een potlood of poeder. Je moet wat preciezer werken. Ik gebruik de Brow Tint Pent dus zeker wel regelmatig, maar voornamelijk op de dagen dat ik iets meer tijd besteed aan mijn wenkbrauwen. Als ik even snel een make-upje op wil doen, reik ik toch eerder naar een potlood uit gemak.

NYX The Instant Brow Glue Styler

Als je wenkbrauwen bijgetekend zijn, wil je natuurlijk ook dat de haartjes op hun plek blijven zitten. De NYX The Instant Brow Glue Styler is een viral wenkbrauwgel op TikTok en moet ervoor zorgen dat jouw wenkbrauwhaartjes netjes op hun plek blijven door de dag heen.

De NYX The Brow Glue wenkbrauwgel ziet er daadwerkelijk uit als lijm. Met een klein borsteltje breng je het product gemakkelijk aan. Ik vond de gel niet te dik of te klonterig en het werd goed over mijn wenkbrauwen verdeeld. Als de Brow Gel opdroogt, voel je dat je wenkbrauwharen wat harder zijn, maar niet op een storende manier. Wat ik niet aanraad, is dit product tweemaal aanbrengen. Dat is ook totaal niet nodig, maar ik probeerde het voor deze review en dan krijg je wel echt korreltjes. Gewoon een keer en je wenkbrauwen zitten goed.

De NYX The Brow Glue is echt fijn en gezien de prijs zou ik dit product zeker aanraden. Hiervoor gebruikte ik de Brow Soap van Catrice en hoewel die ook heel fijn is, werkt de NYX Brow Glue veel sneller met een vergelijkbaar resultaat. Deze blijft zeker in mijn routine!

Heb jij nog aanbevelingen voor wenkbrauwproducten die ik echt geprobeerd móet hebben? Laat ze achter in de reacties!

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gerelateerde berichten