Abonneer op mijn YouTube-kanaal!
Zoek
oktober goodiebox

Oktober Goodiebox: masker, concealer, body butter en meer

Inhoud

Hij is er weer! De nieuwste Goodiebox. Met dit keer als thema: ‘Dromenland’. De producten zijn veelal verzorgingsproducten die je voor het slapen gaan aanbrengt, zodat je de volgende dag goed en verzorgd begint. Dit is inmiddels mijn derde Goodiebox. Ben jij benieuwd wat ik van de oktober Goodiebox vind en of ik mijn abonnement opzeg of niet? Lees dan verder.

Dr Botanicals Sleeping Mask

Dr Botanicals – Pomegranate Superfood Regenerating Sleeping Mask

De naam van dit product klinkt in ieder geval veelbelovend. Ik heb nog niet eerder een sleeping mask geprobeerd en ik moet zeggen dat ik het vooraf wat spannend vond. Ik houd er namelijk niet van dat producten in mijn kussen trekken, vind ik gewoon niet heel hygiënisch. Maar goed, ik moest het masker wel goed testen dus besloot ik het toch voor het slapen gaan aan te brengen. Na ongeveer 15 minuten was het masker helemaal opgedroogd, dus toen was mijn zorg dat het mijn kussen vies zou maken weggenomen. Als je het masker aanbrengt is het wit en na ongeveer een kwartiertje is het doorzichtig en voel je een zacht, fluweelachtige laagje op je huid zitten. De volgende ochtend had ik een hele mooie glow en voelde mijn huid gevoed en soepel. Een verrassend fijn product dus en niet super duur (hoewel het wel een vrij kleine tube is). Dit masker ga ik zeker vaker gebruiken, vooral nu de koude wintermaanden eraan komen. En ik vind het masker dusdanig goed dat ik overweeg om zelf eentje te kopen als deze op is.

Winkelwaarde: €9,90.


Masque Me Up – Foot Peeling Mask

Oké, dit is veruit het meest bizarre product dat ik tot nu toe in een Goodiebox heb gehad. Het klinkt vrij onschuldig; een voetmasker. En zelfs toen ik in de instructies las dat na een paar dagen je voeten beginnen te vervellen, dacht ik: ach, dat zal wel meevallen. Totdat ik het masker probeerde. Een paar dagen daarna kwam ik uit de douche en… Allemaal velletjes op mijn voeten! Heel gek, maar stiekem ook wel heel fijn. Mijn voeten voelden als babyvoetjes. Ik had zelf voordat ik het masker aanbracht niet per se hele droge voeten of veel eelt (kantoorbaan en niet sporten, heuj), maar ik ben benieuwd hoe het masker op voeten werkt die dat wel meer hebben. Het was een erg gekke ervaring, maar achteraf ben ik er toch wel blij mee.

Winkelwaarde: €13.


Polaar Polar Night Cream

Polaar – Polar Night Revitalizing Cream

Normaal gesproken gebruik ik geen nachtcrème, heeft weer iets te maken met mijn vieze-kussen-fobie. Ik smeer soms nog wel dagcrème op mijn gezicht nadat ik mijn make-up eraf heb gehaald. Dat is tegen de tijd dat ik naar bed ga dan helemaal ingetrokken. Toch heb ik voor deze nachtcrème ook een uitzondering gemaakt. Mijn gezicht voelde op zich wel gehydrateerd aan ’s ochtends, maar niet zoals bij het Dr Botanicals masker dat ook in de oktober Goodiebox zat. Het is een prima nachtcrème, maar ik zou het niet zelf kopen omdat ik niet genoeg verschil merkte. Helemaal niet voor de prijs van de full-size.

Winkelwaarde full-size product 50ml: €43,95. (Sample in Goodiebox: 25ml)


Manna Kadar Body Butter

Manna Kadar – Sea Minerals Renewing Body Butter

Om eerlijk te zijn beoordeel ik mijn bodylotions en -butters meer op geur dan op werking. Natuurlijk moeten ze mijn huid hydrateren, maar ik vind het ook erg belangrijk dat het lekker ruikt. Daarom ben ik een groot fan van de Bodyshop body butters . Deze Manna Kadar body butter is prima. Ik vind het zelf alleen niet echt een body butter, maar eerder een bodylotion. Het heeft geen boterachtige structuur, zoals de body butters van Bodyshop dat wel hebben bijvoorbeeld. De geur is wat zoeter en een beetje bloemachtig naar mijn idee. Ik houd zelf meer van de wat warmere en houtachtige geuren. Geuren zijn natuurlijk erg smaak gevoelig, dus misschien dat jij de “body butter” heerlijk vindt ruiken en dan is het echt wel een goed product. Voor mijzelf weet ik dat ik deze body butter minder vaak zal gebruiken en dat ik sowieso geen eigen full-size versie van het product koop.

Winkelwaarde full-size product 400 ml: €22. (Sample in Goodiebox: 180g)


Paese Brightening Concealer

Paese – Clair Brightening Concealer

Yes, make-up! Dat is wat ik uiteindelijk het leukste vind qua producten. Naar mijn mening zat er in de afgelopen Goodieboxes niet genoeg make-up-producten, dus ik was erg blij dat de oktober Goodiebox een concealer bevatte. Het is een prima concealer met een medium dekking. De concealer is erg dun waardoor het effect heel natuurlijk is. Persoonlijk heb ik iets meer dekking nodig om mijn wallen weg te werken. Als je van een natuurlijke look houdt, dan bevalt deze concealer je wel. De kleur was gelukkig wel goed, wat mij erg meeviel want vaak zijn de lichtste concealers nog te donker voor mij.

Winkelwaarde: €13.


Tie Dye Scrunchie

Extra product: Rabens Saloner – Tie Dye Scrunchie

Als extra product zat in de oktober Goodiebox een scrunchie van Rabens Saloner, altijd handig! Ik denk niet dat ik dit elastiekje veel buiten de deur draag, maar voor thuis is het super chill. Toen ik de prijs zag, viel mijn mond wel even open (€17!!). Dus nee, ik raad dit specifieke elastiekje niet aan, maar scrunchies zijn over het algemeen wel heel fijn om te hebben en ze beschadigen je haar minder dan reguliere haarelastiekjes.


Eindoordeel oktober Goodiebox

Ik moet zeggen dat deze Goodiebox een aantal producten bevatte die ik echt fijn vond. Vooral het Dr Botanicals Sleeping Mask en de Masque Me Up Foot Peeling Mask. De body butter is fijn om te hebben als mijn Bodyshop body butter op is bijvoorbeeld. Ik denk dat veel producten van deze Goodiebox smaak gevoelig zijn. Als je het patroon van de scrunchie mooi vindt, ben je er waarschijnlijk erg blij mee. Als je de geur van de body butter hemels vindt, is de Goodiebox meteen een groter succes voor je. Dus voor mij persoonlijk was deze Goodiebox niet een gigantisch succes, maar ik wacht toch nog even af. Wie weet bevat de volgende Goodiebox allemaal producten die ik mooi vind, veel ga gebruiken of heerlijk vind ruiken.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten