Abonneer op mijn YouTube-kanaal!
Zoek

Review: ACT NOW! haarproducten van Indola – Eco-vriendelijk en vegan

Inhoud

Een tijdje geleden volgde ik de Curly Girl Methode. Dat is een manier om je haar te verzorgen en steilen op basis van je exacte haartype. Wat ik toen leerde is dat ingrediënten een belangrijke rol spelen als het op de verzorging van je haar aankomt. Daar denkt het merk Indola niet anders over en daarom creëerden zij de ACT NOW!-lijn. Best heftig, dat uitroepteken en de hoofdletters. Maar dat is hun boodschap ook.

Als we namelijk het plastic-probleem willen oplossen, dan moeten we NU iets doen. De ACT NOW!-haarproducten staan voor eco-vriendelijkheid. Niet alleen zijn de producten 100% natuurlijk en vegan, maar ook de verpakkingen zijn gemaakt van 97% gerecycled materiaal.

Een hele mooie boodschap, maar werken de producten ook goed voor mijn haren? Dat heb ik voor jou getest. Van Haarspullen.nl kreeg ik twee producten uit de Moisture-lijn: de ACT NOW! Moisture Shampoo en de ACT NOW! Moisture Spray. Daarnaast kreeg ik ook nog de ACT NOW! Volume Powder. Wat ik van deze producten vind, lees je hieronder.

ACT NOW Moisture Shampoo

ACT NOW! Moisture Shampoo

Oké misschien niet het meest belangrijke detail, maar ik houd van pomp-flacons. Geen gedoe met klepje open, teveel product eruit knijpen en met volgezeepte handen het klepje weer dicht doen. Gewoon pompen en in je haar smeren.

Anywho, laten we over de werking van de shampoo praten. De ACT NOW! Moisture Shampoo doet wat ‘ie zegt (toch fijn als een product dat doet). Mijn haar wordt gehydrateerd en glanst heel mooi als ik deze shampoo gebruik.

Tijdens mijn Curly Girl journey merkte ik dat sommige natuurlijke shampoos je haar wel hydrateren, maar niet schoonmaken. Dan zit je met van die vette haren terwijl je net je haren gewassen hebt. De Indola ACT NOW! Moisture Shampoo maakt je haren wél schoon. Het is echt een perfect product voor als je krullen hebt, want ik merkte dat ik minder pluis had en meer glans.

Oh, en zowel deze shampoo als de spray die ik hierna ga bespreken ruiken echt heerlijk! Lekker fris en zoet. Het is wel een best wel aanwezige geur, daar moet je van houden. Ik moet zeggen dat toen mijn haar opgedroogd was, de geur niet meer om mij heen hing ofzo.

ACT NOW Moisture Spray

ACT NOW! Moisture Spray

In combinatie met deze ACT NOW! Moisture Spray voelde mijn haar heerlijk zacht en gehydrateerd aan. Als je veel last van klitten hebt, dan denk ik dat je heel blij wordt van deze spray.

Ik had ook het idee dat de spray mijn krullen meer definitie gaf, zonder mijn haar zwaar te maken. Heel fijn als je je natuurlijke krullen wat meer wilt accentueren en laten glanzen.

ACT NOW Volume Powder

Volume Powder

Van volumeproducten word ik ook altijd wel blij hoor. Mijn haar is de tweede dag na het wassen altijd wat futloos en hangt sluiker langs mijn gezicht. Dan kan ik echt wel een volumeboost gebruiken. En dat is zeker iets wat deze volumepoeder mij geeft.  Zie hier het verschil:

Ziet er toch een stuk gezelliger uit hè, dat volume?

Ben jij ook benieuwd naar de producten van de ACT NOW!-lijn van Indola? Kijk op Haarspullen.nl en kies de producten die jij wilt bestellen. Je kunt ze thuis laten bezorgen, maar als je in Zwolle woont zou ik lekker voor ‘Ophalen’ kiezen, dan heb je je producten direct in huis (op werkdagen).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten