Abonneer op mijn YouTube-kanaal!
Search
Essence mascara

Review: Essence mascara – Lash Princess False Lash Effect

Inhoud

Mascara’s zijn soms best duur. Ik weet dat ik een tijd geobsedeerd was door de Yves Saint Laurent Volume Effet Faux Cils mascara (dat is een mond vol). Een mascara van zo’n €40,- euro die je na een paar maanden weg kon gooien omdat hij uitgedroogd was. Niet heel goed voor je portemonnee. Ik hoorde veel positieve verhalen over Essence mascara’s en besloot daarom om zelf eentje te proberen. In dit blog geef ik je een review van de Essence Lash Princess False Lash Effect mascara (mag het wat korter?). Deze Essence mascara kost maar €3,39.

Effect van de Essence Mascara

Ik vraag altijd best wel veel van mijn mascara’s. Ik wil lengte, krul én volume. Een mascara die een valse wimpereffect belooft, moet wel aan die verwachting doen naar mijn mening.

Ik ben zelf erg onder de indruk van het effect van de mascara. Meestal doe ik drie laagjes mascara omdat ik van veel volume houd. Ik merkte wel naarmate ik de mascara vaker gebruikte, dat je niet meer dan drie laagjes moet doen, want dan begint de mascara een klein beetje te klonteren. De mascara geeft mijn wimpers volume en lengte.

Kleine disclaimer: mijn wimpers zijn permanent gekruld, dus daardoor is het voor mij lastig om te bepalen of de mascara je wimpers veel krult. De mascara bleef door de dag heen wel erg goed zitten, dus waarschijnlijk houdt krul ook goed. Maar dat kan ik dus niet garanderen.

Is de mascara geschikt voor gevoelige ogen?

Ja. Voor mijn ogen in ieder geval wel en ik heb meestal snel last van geïrriteerde ogen. Ik gebruikte heel lang geen Essence of Catrice mascara’s omdat mijn ogen ervan gingen tranen en rood werden, maar bij deze mascara heb ik dat niet. Daar ben ik erg blij mee!

Hoe draagt de Essence mascara door de dag heen?

Bij mij blijft de mascara goed zitten. Het gaf niet af aan de bovenkant van mijn ooglid en de mascara brokkelde niet af.

Eindconclusie Essence Lash Princess Mascara

Ik kan eigenlijk geen slechte dingen over deze mascara zeggen! In mijn ogen is dit een juweeltje van Essence en raad ik je meteen aan om het zelf te proberen. Er zijn meerdere soorten, dus ik ben ook erg benieuwd naar de andere Lash Princess Essence mascara’s.

Wat is jouw favoriete mascara? Laat het weten in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten