Abonneer op mijn YouTube-kanaal!
Zoek
Urban Decay oogschaduw

Review: Urban Decay ‘Naked Honey’ oogschaduw palette

Inhoud

Een nieuw Urban Decay oogschaduw palette met goudtinten? Muk heb’n! Na het Naked Original en Naked 3 oogschaduw palette, wordt dit nu mijn derde Urban Decay Naked palette. Heeft het Naked Honey oogschaduw palette net zulke goede kwaliteit als haar zusjes? En zou ik het oogschaduw palette jou aanraden? Je leest het hieronder.

De kwaliteit die je van Urban Decay gewend bent

Ik heb het Urban Decay Naked Honey oogschaduw palette nu ongeveer een maand in mijn bezit. Regelmatig gebruik ik het palette om prachtige gouden en bronzen oogschaduwlooks te maken. De kwaliteit van het palette is goed, wat je ook verwacht van een merk als Urban Decay en van de prijsklasse (het palette kost €55,05). De kleuren brengen ontzettend gepigmenteerd aan en de glitters sprankelen als zonnestralen op een golvend wateroppervlak (too much?). Het is makkelijk om een professionele ooglook te creëren met het palette, doordat de oogschaduws goed in elkaar overlopen en je harde lijnen makkelijk vervaagt. Wat ik je wél als tip wil meegeven: gebruik de glitteroogschaduws voordat je foundation etc. aanbrengt. Ik merkte dat er wel wat glitters onder mijn ogen vielen bij het aanbrengen. Als je dan net je uiterste best op jouw basis hebt gedaan, dan is dat zonde want glitters haal je lastig weg. Vooral bij ‘Honey’ en ‘Golden’ was dit het geval.


swatches urban decay oogschaduw
Van links naar rechts: Flyby, Sweet, Swarm, Amber, Keeper, Golden, Honey, Queen, Hive, Drip, HBIC, Sting

Swatches van het oogschaduw palette

Aan de swatches zie je dat de oogschaduws een erg rijke pigmentatie hebben. Dit is ook het geval bij mijn andere Urban Decay oogschaduw palettes. Mijn favoriete kleuren zijn ‘Honey’, ‘Amber’ en ‘HBIC’. De kleur ‘Hive’ leek mij in het oogschaduw palette zelf een prachtige, coolere bruintint, maar zodra je deze aanbrengt neigt de kleur meer naar oranje. Op zich logisch met alle warme tinten in het oogschaduw palette, maar ik merkte dat ik één iets coolere kleur toch wel een beetje miste.


Twee ooglooks met het Naked Honey palette

Je kunt heel veel verschillende ooglooks maken met het Urban Decay Naked Honey oogschaduw palette, maar mijn favoriete look is die hieronder. Erg mooi voor deze tijd van het jaar.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Meeste mensen gaan voor goud, maar ik vind brons ook goed. ? . . #bronzemakeup #bronze #nakedpalette #honey #makeup

Een bericht gedeeld door Emie (@emiebudde) op


Het beste Urban Decay oogschaduw palette?

Nee, dat niet. Als ik moest kiezen, koos ik toch voor het Naked Original oogschaduw palette. Helaas is deze uit de collectie gehaald en dus niet meer verkrijgbaar. Het Naked Honey oogschaduw palette komt voor mij absoluut op de tweede plek. Als je van warme tinten houdt, dan ga je dit palette veel gebruiken. Er zit aan Urban Decay make-up een prijskaartje, maar je krijgt er wel kwaliteit voor terug. Het Naked 3 palette zou ik minder snel aanraden, deze bevat namelijk vooral roze tinten. Vaak toch wel een lastigere kleur om mooi ooglooks mee te maken. Natuurlijk is het per persoon verschillend wat je mooi vindt, dus you do you.

Heb jij ook een Naked oogschaduw palette? Zo ja, welke? Laat het weten in de reacties!

2 reacties

  1. Jaaa, ben fan van deze! Ik heb zelf Naked 1 en 3 maar grijp vooral veel naar 1. Beetje jammer dat die uit de collectie is.. Maar vind deze ook echt mooi!

    1. Ja, ik vind het ook zó jammer dat de eerste niet verkrijgbaar meer is! Je hebt nu wel de Naked Reloaded, maar die lijkt niet echt op het origineel… Gelukkig verzacht deze inderdaad enigszins de pijn :-p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten