Abonneer op mijn YouTube-kanaal!
Zoek
september favorieten

September favorieten 2019: beauty en lifestyle

Inhoud

De zomer is officieel tot een einde gekomen en het is herfst! De truien komen weer uit de kast en de welbekende, smerige Pumpkin Spice Latte’s maken hun debuut op de Instagramaccounts van influencers over de hele wereld. Voordat we ons bezighouden met de herfst, blik ik eerst nog even terug op de laatste zomerweken van 2019. In dit blog deel ik mijn september favorieten.

Beauty-favorieten

Eerst mijn beauty-favorieten. September was een maand waarin ik een aantal beauty-producten ontdekte die direct onderdeel van mijn dagelijkse routine werden.


MAC Eyebrows Styler Spiked

MAC Eye Brows Styler – Spiked

Voordat MAC een heleboel producten vernieuwde, was hun dunne wenkbrauwpotlood ook al mijn favoriet. Doordat dat specifieke potlood niet meer in het assortiment was, heb ik een heleboel goedkopere alternatieven geprobeerd. Een wenkbrauwpotlood van NYX kwam nog het dichtst in de buurt. Op vakantie zag ik in de MAC-store dit potlood en besloot ik om de MAC Eye Brows Styler in Spiked te proberen. Dit wenkbrauwpotlood is zó fijn! De prijs is misschien wat hoog, maar vergeleken met andere wenkbrauwpotloden die ik probeerde, gaat dit potlood een stuk langer mee.

Prijs: €18,50


Dior Forever Skin Glow Foundation – 1N

Pff, nog zo’n duur product. Maar zó fijn! Er zijn absoluut ook goedkopere foundations die erg goed werken, maar deze maand was de Dior Forever Skin Glow Foundation toch echt een favoriet. De foundation geeft een goede dekking en – zoals de naam suggereert – een mooie glans. De kleur is nu prima voor mij, maar als ik straks bleker ben niet meer. Er is nog een lichtere kleur, maar Douglas verkoopt deze niet.

De foundation blijft goed zitten en wordt niet te vettig. Als je een vette huid hebt, kun je misschien beter voor de reguliere Dior Forever Skin Foundation gaan.

Prijs: €51,96 (au!)


Revolution Conceal & Hydrate Concealer

Makeup Revolution Conceal & Hydrate – C1

Yay, een goedkoop make-up-item! En niet zomaar één. Ik vond de Makeup Revolution Conceal & Define concealer al fantastisch, maar dit is absoluut een nieuwe favoriet. De kleur is nog wat te licht voor mij, maar ik mix de concealer vaak met een andere, iets donkerdere concealer. Ik vind “Hydrate” misschien wel een iets te fanatieke term, want erg hydraterend is de concealer niet. Maar de concealer geeft wel goede dekking en is niet te droog. Ik denk dat ik deze ook nog in een tintje donkerder wil, zodat ik niet hoef te wachten totdat mijn zomerkleurtje weg is. Aanrader!

Prijs: €7,95


Essence Lash Princess Mascara

Essence Lash Princess False Lash Effect Mascara

Als je een trouwe volger van mijn blog bent (in welk geval: wauw, thanks!), dan komt de Essence Lash Princess False Lash Effect Mascara niet als verrassing. Deze mascara mag dan ook niet ontbreken in mijn september favorieten. Ik raad je echt aan om de mascara gewoon te kopen, voor het bedrag hoef je het niet te laten. Volume, krul en lengte. Oftewel: alles wat je zoekt in een mascara. Kijk vooral ook even naar mijn review van de Essence mascara.

Prijs: €3,39 (!)


Sebastian Dark Oil

Sebastian Dark Oil – Haarolie

Nog een product dat aardig aan de prijs is, maar goed werkt. De Sebastian Dark Oil. Deze haarolie maakt je haar zacht, glanzend en pluisvrij. En de olie ruikt echt hemels. Ik gebruik de Sebastian Dark Oil voor als mijn haar droog is, maar ook als masker in combinatie met mijn conditioner. Ik heb de olie al bijna een jaar, maar in september gebruikte ik het meer dan normaal vanwege mijn vers geblondeerde, uitgedroogde haar.

Prijs: €35,99


Lifestyle-favorieten

Naast beauty-favorieten, heb ik ook nog een aantal lifestyle-september-favorieten. Dit zijn de meest random dingen die mijn levensstijl beïnvloedden in september; van muziek tot spelletjes.

Muziek

Mijn favoriete liedjes die regelmatig op repeat stonden in september, zijn:

Series

De koudere dagen komen er weer aan, dus Netflix en Videoland zijn weer populair bij mij. De series waar ik deze maand verslaafd aan was, zijn:

  • Explained: in deze serie worden allerlei verschillende onderwerpen op een simpele manier uitgelegd. Klinkt saai, maar is reuze interessant. Bijvoorbeeld hoe dromen ontstaan en waar astrologie vandaan komt. Ik houd van deze serie.
  • The Handmaids Tale: ja, ja ik ben laat met deze serie. Ik hoorde veel van The Handmaids Tale, maar was bang dat ik het te eng zou vinden. Het is soms ook zeker een spannende en absurde serie, maar niet gruwelijk horrorachtig eng. Ik heb nog geen nachtmerries gehad, dus dat is een goed teken.

Spelletjes

  • Uno: een soort pesten, maar dan leuker. Dit spel is zo simpel, maar mijn vriend en ik waren helemaal verslaafd aan Uno op vakantie.
  • Exploding Kittens: een nieuwe ontdekking van ons. Dit spel kocht ik vanwege de goede recensies en ik heb geen spijt! Eigenlijk is er één belangrijke regel en dat is dat je niet de ‘Exploding Kitten’-kaart trekt.
  • Stardew Valley (voor de Nintendo Switch): dit spel is zó verslavend! Je bent een boer(in) in een klein dorpje en het is aan jou om jouw boerderij tot een succes te maken. Daarnaast maak je avonturen mee en zet je je in voor de locals. Dit spel kan ik letterlijk een hele dag spelen.

Dat waren ze dan: mijn september favorieten! Ik hoop dat je inspiratie haalt uit dit blog en ik ben ook erg benieuwd naar jouw favoriete producten van september. Laat ze achter in de reacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten