Abonneer op mijn YouTube-kanaal!
Zoek
l'oreal skin paradise bb cream

L’Oréal Skin Paradise BB Cream – review

Inhoud

Als mijn huid meewerkt, vind ik het fijn om gezichtsmake-up met een lichte dekking te dragen. Een BB cream is daar zeer geschikt voor, maar vind maar eens een goede BB cream. Die van Garnier vond ik te dik/vettig, de l’Oréal BB C’est Magique BB creams vind ik te veel dekking hebben en juist wat te mat. Eigenlijk heb ik naast de megadure tinted moisturizer (telt dat ook?) van Laura Mercier, nog geen fijne BB cream kunnen vinden. l’Oréal Skin Paradise BB Cream has entered the chat.

Wat belooft de l’Oréal Skin Paradise BB Cream?

De l’Oréal Skin Paradise BB Cream belooft je een stralende, gehydrateerde huid te geven met een lichte dekking. Het zou er natuurlijk uit moeten zien en heeft een SPF van 20. De BB cream beschermt je huid dus ook tegen de zon. De BB cream komt in vier verschillende kleuren: 02 fair, 03 fair, 03 light, 02 medium “voor een tint die precies aansluit op uw huidskleur” – dat is natuurlijk onzin. Ik blijf het zeggen bij (te) veel merken en zeg het nu ook weer: de kleurenselectie is om te janken. Los van de kleurenselectie belooft het wel een product te zijn dat bij mijn wensen past.

Mijn bevindingen

Ik heb de kleur 02 Fair, de lichtste kleur. Deze matcht goed bij mijn huidskleur. Vaak merk ik bij BB Creams dat de lichtste kleur toch net iets te donker voor me is, maar dat is bij deze dus niet het geval. Eigenlijk zijn alle beloften – op die over het aansluiten van de kleuren op je tint na – waar.

De l’Oréal Skin Paradise BB Cream geeft inderdaad een lichte dekking, maar niet zo licht dat je niets ziet. Roodheden rond mijn neus worden helemaal bedekt en ook van die lichte acné-littekentjes verdwijnen als sneeuw voor de zon. Voor mijn wallen gebruik ik nog wel graag iets van een concealer, maar dat heb ik bij foundations ook al vaak.

Verder geeft de BB cream je inderdaad echt een stralende huid en smelt het als het ware samen. Ikzelf vind het wél fijn om nog even af te poederen nadat ik de BB cream aanbreng, zodat het iets minder glanst. Door de dag heen zie ik dan dat de glans steeds meer tevoorschijn komt, maar dat vind ik juist wel mooi. Mocht je een vettige huid hebben, dan verwacht ik dat de l’Oréal Skin Paradise BB Cream te veel glanst voor je en daardoor misschien minder goed blijft zitten. Bij mij blijft het product echt de hele dag zitten, als ik het verwijder ’s avonds, zit er nog veel BB cream op mijn watjes.

L´Oréal Paris 02 Fair Skin Paradise foundation 30ml

15,28
Douglas.nl
as of 22 juni 2024 23:40

Ontdek de L’Oréal Paris Skin Paradise, een getinte en vochtinbrengende BB cream voor een stralend uitziende huid. Het product geeft een natuurlijke, lichte dekking en is verrijkt met SPF20, gember extract en aloë vera water. Getinte, vochtinbrengende crème Natuurlijke, lichte dekking met SPF20 Voor een stralend uitziende huid Verrijkt met gember extract en aloë vera water Verkrijgbaar in 4 kleuren: 02 fair, 03 fair, 03 light, 02 medium voor een tint die precies aansluit op uw huidskleur

Ik breng het product het liefst aan met een kwast, dan smeert het heel makkelijk uit. Vervolgens dep ik lichtjes met mijn make-up sponsje over mijn gezicht heen, om zeker te weten dat er geen strepen van de kwast achterblijven.

Resultaat

Dan: het resultaat van de l’Oréal Skin Paradise BB Cream.

Je ziet in de foto’s ook duidelijk dat de BB Cream best een prima dekking heeft en een mooie glans geeft. Eigenlijk is mijn huid gewoon helemaal egaal, maar heel lichtjes zie je bijvoorbeeld de sproetjes op mijn neus nog (als je je best doet, haha).

Raad ik de BB cream aan?

Ja! Mits je een lichte tot medium-lichte huid hebt, helaas… Ik hoop dat er nog meer kleuren beschikbaar komen, want dit vind ik echt triest om te zien. En ook als je een vettige huid hebt, kan ik me dus voorstellen dat je de l’Oréal Skin Paradise BB Cream liever overslaat.

Het is echt mijn favoriete BB cream geworden en ik draag ‘m tot nu toe vrijwel dagelijks omdat ik zo enthousiast ben. Absolute aanrader!

Lees ook mijn andere reviews voor nog meer inspiratie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten