Abonneer op mijn YouTube-kanaal!
Zoek
beste parfums

Top 5 beste parfums die je moet proberen

Inhoud

Als ik iets fijn vind, dan zijn het mensen die lekker ruiken. Soms loop je achter iemand en vang je net zo’n vleugje parfum op, heerlijk! Zelf ben ik gek op wat zwaardere, warme geuren. Zo’n luchtje dat je in de ochtend opdoet en de hele dag door ruikt. In dit blog zet ik mijn absolute favorieten op een rij.

1. Zadig & Voltaire – This is Her!

Een unieke geur die op geen enkele andere geur lijkt. Het is lastig om deze parfum (of welke parfum dan ook) te omschrijven omdat het zo uniek is. Op de website van Douglas omschrijven ze de Zadig & Voltaire – This is Her! als een houtachtige bloemengeur en daar kan ik me enigszins wel in vinden. Dat houtachtige, warme overheerst wel meer (ik ben geen groot fan van bloemengeuren), maar dat zoetige erdoorheen geeft een mooie tegenhanger en maakt het meer vrouwelijk.

Omdat het zo uniek is, raad ik je echt aan om even in de Douglas deze geur te ruiken. Mijn omschrijving doet het niet genoeg eer aan, maar dit is het luchtje dat ik telkens weer opnieuw koop – zelfs als ik met mezelf afgesproken heb om toch echt een keer wat anders te proberen. Je hebt maar een klein beetje nodig en daarom doe je er ook heel lang mee. Dat is prettig aangezien de prijs wat hoger ligt.

2. Scotch & Soda – Barfly

Nog een heerlijke warme, zware geur. Als je wel eens langs de ‘Scotch & Soda’-winkels loopt, ruik je meestal deze geur ook. Dus ik raad je aan om dan even extra je neus op te halen, mocht je in de buurt zijn. Je hebt hier maar één spraytje van nodig en je ruikt de hele dag echt heerlijk. Het is een unisex geur en dat is het ook echt vind ik. In principe zijn natuurlijk alle parfums unisex, maar deze is niet bloemig, maar ook niet houtachtig. Het is een heerlijke warme geur en het flesje vind ik ook super mooi staan.

3. Paco Rabanne – Lady Million

Dit is een hele bekende parfum voor velen. De Paco Rabanne Lady Million droeg ik meestal tijdens het uitgaan omdat het wat meer sexy is en zoet. Het is nog steeds wel een zwaarder luchtje en eentje die de hele dag blijft zitten, maar het is dus niet zo houtachtig als de geuren die ik hierboven noemde maar echt wat zoeter.

4. Zadig & Voltaire – Girls Can Do Anything

De Zadig & Voltaire – Girls Can Do Anything parfum lijkt helemaal niet op de andere Zadig & Voltaire parfum uit dit blog. Het is veel zoeter en wat minder zwaar. Maar niet zoet als in de Oilily-parfums van vroeger (wie kent ze nog?). Ik vind het een hele fijne geur, maar de geuren hierboven zijn wel echt veel meer favoriet dan deze. Deze doe ik meer op als ik toe ben aan afwisseling en dan vind ik ‘m heel lekker. Als je niet van hele zware geuren houdt, dan vind je deze denk ik heel lekker.

5. Paco Rabanne – One Million

Een herenluchtje! Maar ik kon deze parfum niet overslaan, want let me tell you: als mijn vriend dit luchtje draagt… Oef. Het is gewoon zo’n heerlijke, sexy geur. En ik vind het een heel mannelijke geur, maar – nogmaals – daarmee bedoel ik niet dat ik vind dat het voor mannen is. Ik zou ‘m zelf ook wel dragen, maar ik vind het nog fijner als mijn vriend deze Paco Rabanne One Million draagt.

Laat me ook weten wat jouw favoriete parfums zijn! Zoals ik al zei: ik ga telkens als ik een nieuwe parfum wil proberen wel weer voor de Zadig & Voltaire This is Her!, maar wie weet maak ik ooit een uitzondering ;-).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten