Abonneer op mijn YouTube-kanaal!
Zoek
make up routine

Video: make-up routine in quarantaine

Inhoud

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Emie (@emiebudde) op

Nu in quarantaine-tijd is mijn dagelijkse make-up routine aardig veranderd. De meeste dagen draag ik überhaupt geen make-up en als ik make-up draag, dan doe ik toch minder mijn best dan dat ik normaal zou doen. Ik gebruik minder producten en houd het lekker makkelijk (voor mijn doen). Geen gedoe met zwarte vloeibare eyeliner, geen bronzer en een foundation met lichte dekking.

Als je wil weten welke producten ik gebruik in de video, lees dan vooral verder.

Gezicht

Ogen

Lippen

Is jouw make-up routine veranderd in quarantaine? Draag je überhaupt nog wel make-up? Laat het weten in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten