Abonneer op mijn YouTube-kanaal!
Zoek
wallen wegwerken

5 Tips voor het wegwerken van wallen onder je ogen

Inhoud

Als je er moe uitziet, voel je je vaak nog veel vermoeider dan wanneer je er in ieder geval nog een beetje fris uitziet. Wallen zijn vaak de grootste boosdoeners hiervan, zeker als je weinig slaap hebt gehad. Gelukkig zijn er manieren om hier iets aan te doen! In dit artikel laat ik je zien hoe je de wallen onder je ogen kunt wegwerken.

    1. Hydrateer je huid

Voordat je make-up aanbrengt of als je geen make-up wilt dragen, kun je al een aantal dingen doen om je wallen minder opvallend te maken. Gebruik bijvoorbeeld een gezichtscrème die zorgt ervoor dat je huid (ook onder je ogen) er minder dof uitziet. Probeer de Cetaphil Dagcrème voor een strakkere en frissere uitstraling.

    2. Cafeïne oogdruppels

Een andere effectieve tip voor het verminderen van wallen is het gebruik van cafeïne oogdruppels. The Ordinary heeft hiervoor een goed product op de markt gebracht. Dit serum verzacht donkere kringen onder de ogen, vermindert zwellingen en zorgt voor een frisse oogopslag.

    3. Leg iets koels op je ogen

Sommige mensen vinden het fijn om iets koels op hun ogen te leggen om de zwelling tegen te gaan, bijvoorbeeld een lepel die je even in de koelkast hebt gelegd, of een jade roller. Maar houd er rekening mee dat deze methoden niet altijd werken en mogelijk te veel gedoe kunnen zijn.

    4. Gebruik een goede corrector

Als je je wallen echt wilt wegwerken, dan is het tijd om met het zware geschut aan de slag te gaan. Een hardcore corrector zoals LA Girl HD Pro Concealer Corrector in Cool Pink kan de donkere, blauwe kringen uitwissen, net als de Catrice Ultimate Camouflage Cream in Brightening Peach (deze is wel wat subtieler). Gebruik bij een donkerdere huid een oranje kleur. Breng eerst de corrector aan en daaroverheen een huidskleurige concealer voor een frisse uitstraling.

    5. Poeder af

Poeder als laatste je concealer af zodat het niet ophoopt onder je ogen en goed blijft zitten. De Essence Brighten Up! Banana Powder is een hele fijne poeder waarmee je ook direct de wallen weer wat wegwerkt. Het zorgt ervoor dat het iets oplicht onder je ogen met als resultaat een frisse oogopslag.

Resultaat!

Met deze producten kan ik altijd erg goed mijn wallen wegwerken. Ik voel me gelijk minder moe doordat ik er lekker fris uitzie en niemand weet dat ik de nacht ervoor niet goed geslapen heb. Ideaal ook voor de vele gebroken nachten die mij als mommy to be te wachten staan ;-).

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten