Abonneer op mijn YouTube-kanaal!
Zoek
Beste Eyeliner

De beste eyeliner: 3 budget vriendelijke tips

Inhoud

Ik ben gek op eyeliner. Het maakt voor mij een make-uplook toch vaak ‘af’. Maar welke eyeliner ik gebruik, heeft erg veel invloed op hoe mijn wing eruit komt te zien. Zo weet ik van mezelf dat ik nu eenmaal geen held ben met gel eyeliner. Wel als ik anderen opmaak, maar niet bij mezelf. Ik houd van een dunne, strakke lijn en dat bereik ik meestal met vloeibare eyeliner. Benieuwd naar welke eyeliner ik het beste vind? Lees vooral verder.

Catrice 24h Brush Liner

1. Catrice 24h Brush Liner

Dit is een relatief nieuwe eyeliner voor mij. Vroeger – en dan praat ik over tien jaar geleden – gebruikte ik altijd een eyeliner van Catrice. Dat was dan ook ongeveer de enige die ik me kon veroorloven. Maar toen ik laatst een sticker op mijn verhaal plaatste en mijn volgers vroeg om de beste eyeliner, werd Catrice massaal genoemd. Dus ik besloot de Catrice 24h Brush Liner te kopen. Direct steeg deze eyeliner naar de top op mijn lijstje van beste eyeliners. Je krijgt namelijk alles wat je wilt: een zwarte, intense, makkelijk te gebruiken en lang blijven zittende eyeliner. En dat voor een klein prijsje.

Prijs: €2,95

Nyx Matte Liquid Liner

2. NYX Matte Liquid Liner

De NYX Matte Liquid Liner is de eyeliner die ik het langst gebruikt heb. Telkens kon ik gewoon geen betere vinden dan deze. De reden dat ik deze op de tweede plek zet in plaats van de eerste, is omdat ik met de Catrice 24h Brush Liner nóg meer precisie heb. Ik denk dat dit te maken heeft met de dikte van het kwastje, die is bij de NYX Matte Liquid Liner net iets groter. Daarbij komt dat de prijs ook een stukje hoger is.

Prijs: €8,75

Tip: Bekijk ook mijn blog over de beste mascara’s

Essence Liquid Ink Eyeliner

3. Essence Liquid Ink Eyeliner

Mijn nummer 3 is de Essence Liquid Ink Eyeliner. Ook zo’n prachtige, intens zwarte eyeliner die gemakkelijk aanbrengt en waarmee ik mooie wings kan maken. Echter, de eyeliner heeft wel een sterke geur en ik heb het idee dat (waarschijnlijk daardoor) ik eerder last van mijn ogen krijg als ik deze draag. Ik heb erg gevoelige ogen en daar heb ik bij deze soms nog wel eens last van. Verder is het wel echt een goede eyeliner die lang blijft zitten bij mij.

Prijs: €2,49

Dit is mijn top 3 van favoriete eyeliners. En allemaal budget-vriendelijk! Dat is overigens geen bewuste keuze, maar ik heb gewoon nog nooit een dure eyeliner geprobeerd. Heb je tips voor eyeliners die ik écht geprobeerd moet hebben? Laat het weten in de reacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten