Abonneer op mijn YouTube-kanaal!
Zoek
Catrice nude drop tinted serum foundation

Catrice Nude Drop Tinted Serum Foundation – Review

Inhoud

Mijn favoriete foundation ooit is de Catrice True Skin Foundation. Waar ik voordat ik die foundation probeerde nooit echt enthousiast werd van de foundations van Catrice, word ik nu helemaal enthousiast als ik een nieuwe zie. Net als bij de Nude Drop Tinted Serum Foundation – die móest ik wel proberen. Benieuwd naar wat ik ervan vind? Lees verder.

Dit claimt de Catrice Nude Drop Tinted Serum Foundation

Als je kijkt wat deze foundation voor je huid zou moeten doen, dan klinkt het bij mij als muziek in de oren. Hydraterend, licht op de huid en er zit hyaluronzuur en Vitamine E in, dus ook nog eens goed voor je huid. En alsof dat niet genoeg is, de foundation zou ook nog eens goed blijven zitten. Klinkt bijna te mooi om waar te zijn.

De foundation kost €8,49, wat prijzig is voor Catrice-begrippen. De True Match Foundation is bijvoorbeeld €7,99. Toch weer 50 cent. Maar dat zal ongetwijfeld ook met inflatie te maken hebben. En, het blijft goedkoper dan bijvoorbeeld de foundations van Maybelline (hoewel daar dan weer vaker 1+1 gratis is…). Ik heb de kleur 010N. Gelijk een van de dingen die opvalt in positieve zin: meer kleuren dan gebruikelijk bij Catrice. Eindelijk!

Aanbrengen van het serum

De substantie is eigenlijk zoals je van een serum verwacht; wat meer aan de dunne kant. Wat me vrij snel opviel bij de Catrice Nude Drop Tinted Serum Foundation, is dat de kleur donkerder wordt na korte tijd. Het was eerlijk gezegd lang geleden dat ik een foundation zo zag oxideren. Ik heb er een foto van:

Goed om rekening mee te houden bij het kiezen van een kleur dus. Bij mij viel het gelukkig nog mee en matchte de kleur nog steeds wel, maar ik zou dus aanraden om de kleur eerst in de winkel op je kaaklijn aan te brengen, dan even een rondje te lopen o.i.d. en dan pas te kijken of de kleur een match is.

Ik breng het Nude Drop Serum aan met een sponsje, zoals ik dat eigenlijk bij vrijwel al mijn foundations doe. Dit is het resultaat:

Je ziet duidelijk dat de Catrice foundation een goede dekking heeft, wat ik van tevoren niet per se had verwacht. Het eerste waar ik aan dacht toen ik het serum opdeed, was dat ‘ie me doet denken aan het serum van L’Oréal – zeker een favoriet van mij. Je voelt inderdaad de hydratatie, maar toch lijkt de foundation heel natuurlijk op de huid, helemaal niet vettig ofzo.

Review Catrice Nude Drop Serum

Ja, ik ben weer aangenaam verrast door Catrice. Echt een super fijn serum dat je gewoon bijna niet voelt zitten, maar alsnog prima dekking geeft en inderdaad lang blijft zitten. Je hebt zeker waar voor je geld als je de Catrice Nude Drop Tinted Serum Foundation aanschaft, het enige is dat je even op de kleur moet letten.

Heb jij dit serum al geprobeerd? Wat vond jij ervan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten