Kruidvat Stay With Me Serum Foundation Review

Kruidvat Stay With Me Serum Foundation

Sinds kort trekt naast het budgetvriendelijke Essence en Catrice, ook Kruidvats eigen merk mijn aandacht. Ze hebben steeds meer keuze in – op het oog – mooie make-upproducten. Mijn eerste review van het merk gaat over de Kruidvat Stay With Me Serum Foundation. Voor €6,49 een koopje, maar is de kwaliteit net zo fijn als de prijs? Dat lees je in deze review.

Wat belooft de Kruidvat serum foundation?

De Kruidvat Stay With Me Serum Foundation belooft een radiant (dus stralende), matte finish. Mat en stralend lijken mij twee tegenpolen, maar ik denk dat ze bedoelen dat het geen vettige foundation is, die je wel enigszins een glans geeft? De Kruidvat serum foundation heeft een SPF van 15 en komt op dit moment in 11 kleuren, waarvan de meeste alleen geschikt zijn voor een lichte huidskleur, twee voor een medium huidskleur en twee voor een medium-donkere huid.

Opvallend vind ik dat de foundation gemaakt schijnt te zijn met diamantpoeder. Ik weet niet helemaal hoe dat precies werkt, maar het klinkt wel fancy. De Kruidvat Stay With Me Serum Foundation hydrateert je huid door de vitamines E en B3 en is in dekking op te bouwen.

De verpakking bestaat uit een glazen flesje met een pipetje. Het voelt niet goedkoop aan en de foundation is goed te doseren door het pipetje.

Het resultaat van de Stay With Me Serum Foundation

En dan nu het belangrijkste: wat voor effect geeft de Kruidvat Stay With Me Serum Foundation? Ik heb de kleur 005 Fair Ivory. Deze blijkt een goede match met mijn nek te zijn.

Zoals je kunt zien geeft de foundation echt wel veel dekking. De roodheden in mijn gezicht en mijn wallen zijn zo goed als weg. Ook snap ik op zich wel wat ze bedoelen met de matte, stralende finish. Mijn huid is wel mat, maar ziet er niet droog uit. Andere make-up brengt goed aan over de foundation en de foundation bleef bij mij erg goed zitten. Na een hele dag met de foundation waarbij ik onder andere door de regen liep, zat het er nog steeds goed op en het werd niet vlekkerig of vettig bijvoorbeeld.

Raad ik de Kruidvat foundation aan?

Absoluut! Voor een betaalbare foundation vind ik dat deze helemaal niet onderdoet aan de duurdere merken. En de Kruidvat Stay With Me Serum Foundation biedt voor mij alles wat ik zoek: dekking, een glans en een goede draagtijd. Qua verpakking vind ik de foundation er ook niet per se goedkoop uitzien – dat geldt overigens voor de meeste Kruidvat beautyproducten. Helemaal blij met deze aankoop dus!

Op zoek naar nog meer budgetvriendelijke foundations? Misschien is de Essence Stay All Day 16hr foundation wat voor je.

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gerelateerde berichten