Abonneer op mijn YouTube-kanaal!
Zoek
maybelline lash sensational sky high mascara

Maybelline Sky High Mascara – Review

Inhoud

Wimpers die de hemel rijken, is dat niet wat we allemaal willen? Maybelline belooft het met hun nieuwe Sky High Mascara. Afgelopen week bestelde ik de mascara en beloofde ik in mijn Instagram-stories dat ik er een review over zou schrijven. Ik deel graag mijn bevindingen!

Beloftes en prijs

De Maybelline Sky High Mascara behoort tot de Lash Sensational lijn van het merk. De mascara moet veel volume en lengte geven en ook nog eens erg goed blijven zitten. Mooie beloftes en precies de punten die ik belangrijk vind bij een mascara.

De Maybelline Sky High Mascara koop je voor €17,49.

Maybelline Sky High Mascara

Resultaat Maybelline Sky High mascara

Hieronder zie je het resultaat van de mascara.

Je ziet overduidelijk verschil. De Maybelline Sky High mascara geeft inderdaad veel lengte en volume. Ook zie je dat er geen klontjes in mijn wimpers zitten, dus de separatie is ook erg goed.

Ook door de dag heen bleef de mascara inderdaad goed zitten. Ik heb nog wel eens met mascara’s dat het afgeeft aan mijn oogleden, maar dat was bij deze zeker niet het geval. En, als ik mijn make-up er afhaal, dan gebeurt dit moeiteloos. Soms heb je nog wel eens dat de mascara dan lastig te verwijderen is of heel korrelig wordt, maar ook dat is niet het geval bij de Sky High Mascara.

Wat vind ik van de mascara?

Hoewel ik eerst sceptisch was over de mascara – Maybelline mascara’s zijn niet vaak mijn favoriet – vind ik de Maybelline Lash Sensational Sky High mascara echt fantastisch! Het rubberen borsteltje werkt heel makkelijk, waardoor je niet snel op je ooglid knoeit. Het resultaat is echt heel mooi en wat mij betreft alles wat je kunt wensen in een mascara. Ik kan me niet voorstellen dat je deze mascara niet fijn vindt eigenlijk. Tenzij je misschien van echt dikkere wimpers houdt. Voor mij is dit in ieder geval een absolute favoriet! Misschien stiekem nog fijner dan mijn vorige ‘beste mascara’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten