Abonneer op mijn YouTube-kanaal!
Zoek
noosh beauty true romance

Noosh Beauty True Romance Collection | Review

Inhoud

Woohoo, de derde maand dat ik mijn Noosh Beauty pakketje ontvang! Ik begin mijn blog even met een shoutout naar hoe het logistiek geregeld is daar, want je merkt gewoon dat erover is nagedacht. Je krijgt op tijd de track & trace en het pakketje past door de brievenbus (je hoeft er dus niet voor thuis te blijven of naar een pakketpunt). Maar uiteindelijk gaat het natuurlijk vooral om wat er in het pakketje zit. Ik neem je mee!

Als eerste maakte het Face Mask een comeback in deze editie. Daar heb ik in mijn eerste Noosh Beauty review al over geschreven, maar het blijkt van velen een favoriet te zijn. Leuk dus dat ze deze als extraatje er weer bij hebben gedaan.

Tender Touch Blush & Embrace My Face Liquid Contour

Ik ben een groot fan van cream of liquid blushes en contour. Vooral blush in die vorm ziet er vaak super natuurlijk uit en met liquid contour krijg je vaak een heel strak effect – afhankelijk van de kwaliteit natuurlijk. Van de Noosh Beauty Tender Touch Blush schrok ik wel even moet ik eerlijk bekennen. De blush is namelijk mega gepigmenteerd. Gelukkig was mijn shock van korte duur, want je blendt het heel gemakkelijk uit. En daardoor verwacht ik dat de blush ook mooi staat bij donkerdere huidskleuren. Je kunt de liquid blush ook prima als lipkleur gebruiken, mocht je de pigmentatie van de lipgloss (daar kom ik zo op) niet voldoende vinden.

De Embrace My Face Liquid Contour is ook goed gepigmenteerd, maar blendt ook goed uit. Het is een best wel vloeibaar product, dus je moet wel de eerste keer oppassen dat je niet te hard knijpt. Maar daardoor is het wel heel makkelijk om ermee te werken. Qua kleur is de liquid contour voor mijn huidskleur heel goed, niet te warm maar ook niet te grauw. Het is daardoor de perfecte combi van shapen en bronzen.

Date Night Eyeshadow Palette

Weer een oogschaduw palette! Toen ik een foto op Instagram zag dacht ik eerst: hmm, weer een beetje diezelfde kleuren, is dat nog wel een toevoeging aan mijn collectie? Maar de formule is toch weer anders dan bij de andere palettes – ook al zou je dat op het eerste oog misschien niet zeggen. Waar het eerste palette echt glitters bevatte en de tweede alleen matte kleuren, zit deze daar een beetje tussenin. Die bronskleur is écht mijn lievelings, maar ook de perzikkleur vind ik super leuk voor de zomer (en ook handig als blush). Ze zijn ook goed om te combineren met elkaar. Hieronder zie je twee looks met het palette: eentje met de bronskleur en de donkerbruine kleur en eentje met de rozige tinten.

Dan het laatste item uit de Noosh Beauty Box van juni:

Rosebud Lip Gloss

Bij de naam van deze lipgloss moet ik altijd aan de Sims denken (who’s with me?). Mijn eerste verwachting was dat deze lip gloss best wel gepigmenteerd zou zijn, maar dat is niet zo. Het is echt meer een perzikkleurige hint. Wel heel mooi om over andere lipsticks aan te brengen of om op zichzelf te dragen. En de Rosebud Lip Gloss voelt echt ontzettend zacht aan. Twijfel je of je tussen deze of de Diamond Kissed Lip Gloss van Noosh Beauty gaat? Dan zou ik toch voor deze gaan omdat ‘ie wat zachter aanvoelt en ook goed te combineren is met andere lipsticks. Wil je liever echt een volle lippen look? Dan valt de Diamond Kissed Lip Gloss toch wat meer op.

Ook deze Noosh Beauty Box is weer geslaagd. Ik zit haast een beetje te wachten totdat het tegenvalt, haha. Dat was bij de Goodiebox namelijk wel meer zo, die vond ik vaak wisselend in kwaliteit en soort producten. Je merkt gewoon dat er bij Noosh Beauty goed nagedacht wordt over de producten die ze erin stoppen. Op het eerste oog kan ik me voorstellen dat je denkt dat het allemaal erg vergelijkbaar is, maar ik heb nog geen één product waarbij ik denk: meh, dat ga ik niet gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten