Abonneer op mijn YouTube-kanaal!
Zoek
brush 40

B.R.U.S.H. 40 Review: Mijn Ervaring met de Warmteborstel

Inhoud

Mijn haar en ik zijn geen goede vrienden. Het krult niet, maar het is ook niet steil, waardoor ik er niets mee kan doen. Daarom besluit ik vaak om mijn haar te föhnen, zodat het er tenminste gezond uitziet. Pasgeleden gebruikte mijn kapper de Brush 40 voor mijn haar en ik was zo onder de indruk van het resultaat dat ik besloot om er zelf een aan te schaffen. In dit blog deel ik graag mijn ervaring met deze handige warmteborstel.

Specificaties Brush 40

Ondanks dat ik meerdere stijl- en krultangen heb, had ik interesse in de B.R.U.S.H. 40 mm vanwege het feit dat het minder schadelijk lijkt dan andere styling-tools. De warmteborstel heeft namelijk een ionen-functie die oliën activeert die je haar beschermen. Daarnaast warmt de borstel op tot slechts 180 graden, terwijl bij veel andere styling-tools meer hitte nodig is om een vergelijkbaar resultaat te krijgen.

De B.R.U.S.H. 40 mm heeft een snoer van 3 meter dat meebeweegt, waardoor het snoer niet in de knoop raakt als je de borstel gebruikt.

Je kunt de Brush 40 voor €74,95 bestellen. Er is ook een 30mm-variant die geschikt is voor korter haar of voor meer krullend effect.

In tegenstelling tot wat ik dacht, is de Brush 40 géén föhnborstel. Het is meer een krultang-borstel die heet wordt, maar geen lucht blaast.

B.R.U.S.H. 40 mm warmteborstel

★★★★★
79,95
Bol.com
as of 13 mei 2024 09:49

Ø: Normaal - 3 - 4 cm | Ionentechnologie

Voordelen van de Brush 40 mm

Ik denk dat mijn haar minder beschadigd raakt met de B.R.U.S.H. dan met andere styling-tools. Daarnaast maakt de warmteborstel mijn haar erg glad en pluisvrij. Aan het einde van mijn haar draai ik de borstel een beetje, zodat ik wat slag in mijn haar krijg. Maar als je wilt, kun je het ook steil maken.

Ik vind deze warmteborstel veel fijner dan een stijltang omdat het minder aan mijn haar “trekt”. De Brush 40 glijdt moeiteloos door je haar, mits je het van tevoren borstelt.

Zie hieronder het resultaat van de Brush 40:

Nadelen B.R.U.S.H. 40 mm

Hoewel ik heel enthousiast ben over de Brush 40, heeft het ook nadelen. Als je erg krullend haar hebt, moet je veel geduld hebben met deze borstel. Omdat de warmteborstel minder heet wordt en op droog haar gebruikt moet worden, duurt het langer voordat je haar steil is. Langzaam door je haar gaan zorgt wel voor een goed resultaat, maar dat duurt dus wel langer dan met een (hetere) stijltang.

Ik merk ook dat krullen die gemaakt zijn met de Brush 40 niet heel lang blijven zitten. Normaal blijven bij mij krullen vrij goed zitten, maar met de Brush 40 zakken ze iets sneller uit. Misschien komt dit ook doordat de borstel niet heel heet wordt.

Eindconclusie Brush 40

Ik ben blij met de B.R.U.S.H. 40 mm warmteborstel. Mijn haar ziet er gezond en glad uit en ik hoop dat het op de lange termijn beter is voor mijn haar dan mijn andere styling-tools. Ik raad de Brush 40 absoluut aan, zolang je wat geduld hebt ;-). Wil je meer blogs lezen over haar? Check hier mijn Dyson Airwrap review.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten