Abonneer op mijn youtubekanaal!
brush 40

B.R.U.S.H. 40mm warmteborstel – Review

Mijn haar en ik zijn niet de beste vrienden. Het wil niet krullen maar ook niet steil zijn, waardoor ik er net niks mee kan. Daarom föhn ik mijn haar meestal maar steil, zodat het er in ieder geval gezond uitziet. Een tijdje geleden gebruikte mijn kapper een Brush 40 voor mijn haar en ik vond het resultaat zo mooi, dat ik besloot om een eigen exemplaar te kopen. Graag deel ik met jullie mijn ervaring met deze handige warmteborstel.

Specificaties Brush 40

Ik heb meerdere stijl- en krultangen. De reden dat ik toch interesse had in de B.R.U.S.H. 40 mm, was voornamelijk omdat het mij minder schadelijk lijkt dan andere styling-tools. De warmteborstel heeft een ionen-functie waarmee je olies activeert die je haar beschermen. Bovendien warmt de warmteborstel maar tot 180 graden op, terwijl je bij veel andere styling-tools veel meer hitte nodig hebt om hetzelfde resultaat te krijgen.

De B.R.U.S.H. 40 mm heeft een snoer van 3 meter dat meedraait, dus als je de borstel draait, raak je niet verstrikt in het snoer.

Voor €69,95 bestel je de Brush 40 via John Beerens (mijn favoriete webshop voor haarproducten). Er is ook een 30mm-variant die geschikt is als je korter haar hebt of een meer krullend effect wil.

Oh, wat trouwens goed om te weten is: de Brush 40. is géén föhnborstel! Ik dacht eerst dat dat wel zo was bij mijn kapper, maar het is meer een krultang-borstel. De borstel wordt dus heet, maar blaast geen lucht.

B.R.U.S.H. 40 mm warmteborstel

★★★★★
79,95
Bol.com
as of 31 mei 2023 16:28

Ø: Normaal - 3 - 4 cm | Ionentechnologie

Voordelen Brush 40 mm

Ik gaf al aan dat ik het idee heb dat ik mijn haar minder beschadig met de B.R.U.S.H. dan met reguliere styling-tools. Daarnaast maakt de warmteborstel mijn haar erg glad en pluisvrij. Ik draai de borstel aan het einde van mijn haar zodat ik een beetje slag krijg, maar als je wil kun je je haar ook steil maken.

Ik vind deze warmteborstel fijner dan een stijltang omdat het minder aan mijn haar “trekt”. De Brush 40 glijdt gemakkelijk door je haar heen, mits je het van tevoren borstelt.

Zie hieronder het resultaat van de Brush 40:

Nadelen B.R.U.S.H. 40 mm

Hoewel ik erg enthousiast ben over de warmteborstel, zitten er wel ook wat nadelen aan verbonden. Als je echt krullend haar hebt, dan moet je veel geduld hebben met deze borstel. Doordat de B.R.U.S.H. 40 mm minder heet wordt en je de warmteborstel op droog haar moet gebruiken, duur het langer voordat je haar echt steil is. Als je de warmteborstel langzaam door je haar haalt, dan komt het goed, maar dat duurt dus wel langer dan met een (hetere) stijltang.

Daarnaast merk ik dat als je krullen wil maken met de warmteborstel, deze niet heel lang blijven zitten. Normaal gesproken houdt mijn haar krullen best goed, maar met de Brush 40 zakken ze iets sneller. Misschien komt dit ook doordat de borstel niet heel heet wordt.

Eindconclusie Brush 40

Ik ben blij met mijn B.R.U.S.H. 40 mm warmteborstel. Mijn haar ziet er gezond en glad uit en ik hoop dat het op de lange termijn beter is voor mijn haar dan mijn andere styling-tools. Ik raad de Brush 40 zeker aan, zolang je maar een beetje geduld hebt ;-).

Wil je meer blogs lezen over haar? Check hier alle haar-blogs. Hier vind je onder andere mijn blog met een Dyson Airwrap review.

Facebook
Twitter
Email
Print

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten