Abonneer op mijn YouTube-kanaal!
Zoek
satijnen kussensloop satin pillow

Satijnen kussensloop: wat zijn de voordelen?

Inhoud

Goed voor je huid, minder beschadigd haar en een heerlijk luxueus gevoel. De voordelen van een satijnen kussensloop komen steeds vaker naar voren in magazines, blogs en Facebook-groepen. Ik was dan ook enthousiast toen ik de Satin Pillow mocht proberen. Én met mijn code EMIE15, kun jij ‘m ook proberen met 15% korting. Eerst even weten wat ik ervan vind? Lees verder.

Satin pillow

De voordelen van een satijnen kussensloop

Ik noemde er al even een paar, maar een groot verschil tussen een satijnen kussensloop en bijvoorbeeld een katoenen variant, is dat het minder trekt aan je haar en huid. Je haarpunten splijten minder snel, je haar raakt minder in de war en je krijgt minder snel rimpels. Helemaal als je een curly girl bent, is het een uitdaging om je haar enigszins in model te houden met een reguliere, katoenen kussensloop.

Een ander voordeel dat misschien minder baanbrekend is, maar wel leuk meegenomen: de satijnen kussensloop geeft je interieur een luxueuze uitstraling.

Satijnen kussensloop

Mijn ervaring met de Satin Pillow

Omdat wij veel koperkleurige accenten in onze slaapkamer laten terugkomen, koos ik bij het kussen voor de kleur ‘Copper’. Er zijn veel verschillende keuzes, dus voor elk interieur wel een kleur!

De eerste nacht moest ik wel een beetje wennen aan het gladde van het kussen. Niet op een negatieve manier, maar het voelt wel gewoon anders aan. Ik heb al wel katoensatijnen dekbedovertrekken, dus ben dat iets gladdere al wel wat meer gewend, maar dit gaat een stapje verder.

Het is natuurlijk lastig om te zeggen of ik minder gespleten haarpunten of rimpels heb, maar ’s ochtends toen ik wakker werd zag ik wel verschil. Mijn haar ploos vooral minder. Ook merk ik dat ik met het satijnen kussensloop minder vermoeide ogen heb. Soms heb je zo diep geslapen dat je oogleden helemaal opgezwollen zijn en je lijntjes onder je ogen hebt. Dat heb ik met het satijnen kussensloop niet. Maar dat is ook logisch, omdat er dus minder aan je huid wordt getrokken.

Ik denk dat deze kussensloop voor iedereen sowieso fijn is, maar helemaal als je krullen hebt en/of haar dat snel klit.

Ook eentje proberen?

Wil jij ook een satijnen kussensloop proberen? De kussenslopen van Satin Pillow zijn €19.99, maar met mijn code EMIE15 krijg je 15% korting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten